vi gör ett nytt försök

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, det känns så nytt på något sätt.

Det har i alla fall hänt en hel del sedan sist vi sågs. Både bra och dåliga saker. Men jag fick feeling för att börja blogga igen. Jag har flera gånger varit nära på att skriva ett blogginlägg, men det har inte riktigt känts så bra. Jag haft ganska mycket att tänka på och inte så mycket tid till bloggen. Men det är lugnare nu, så jag tänkte passa på nu när jag har tid att skriva ett blogginlägg. Jag hoppas att ni är taggade på att jag är tillbaks igen.

Under denna tid jag har varit borta från bloggen har jag tänkt mycket på livet och hur världen är idag. Det känns som att världen blir sämre och sämre för varje dag som går. Allt ska se så perfekt ut hela tiden och man får inte vara den man vill vara. Människor blir skjutna, knivhuggna, våldtagna, misshandlade, med mer. Människor som inte ens har gjort något fel, dem var bara på fel plats vid fel tillfälle. Det får inte vara så. Man ska kunna gå ut utanför dörren utan att känna sig obekväm eller rädd. När ska detta ta slut egentligen?

Jag vill i alla fall att man ska känna sig trygg och glad när man går in på den här bloggen. Där man för en gång skull kan slappna av och bara ta en liten stund och läsa det jag skriver. Inte känna någon stress (även om det är svårt, jag vet). Jag vill motivera och peppa er till att må bättre och att ni känner er lite gladare. Här är ingen ensam och här stöttar vi varandra och hjälper varandra. Vi kan tillsammans peppa varandra. Ni får gärna skriva era tankar och känslor under inläggen, i kommentarsfältet. Eller om ni vill vara anonyma så kan ni skriva till min instagram DM - dahl_frida (är dock privat där, men jag försöker svara er ändå).

Jag hoppas att ni har haft en toppenbra dag idag och att ni mår bra. Ifall ni har haft en dålig dag, kom ihåg att det är en ny dag imorgon. Vi tar nya tag då. Det kommer bli bättre, jag lovar er det. Ni är helt fantastiska och så starka. Ge aldrig upp, fortsätt kämpa. Ni kommer klara det. Ni är bäst. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar