vi gör ett nytt försök

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, för det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg senast. Men jag har många gånger under denna tiden jag har varit borta från bloggen varit sugen på att börja blogga igen. Problemet är att det har varit mycket på den senaste tiden, så jag har inte haft så mycket tid över till att skriva blogginlägg. Men ni ska veta att jag verkligen har saknat er alla och att skriva blogginlägg till er. Och jag vill tacka min bästa vän (du vet vem du är) för att hon skrev för en stund sen att hon saknade bloggen och att jag skulle börja blogga igen. Det gjorde mig verkligen så glad. Det betyder extra mycket när det är en person man står väldigt nära som säger det. Så verkligen tack för att du skrev det, det gjorde hela min dag/kväll. Nu ska jag börja blogga igen, eller försöka med det i alla fall, för hundrade gången. Jag har bland annat slutat utbildningen och börjat jobba. Träffade chefen på det jobbet jag jobbar på nu samma dag som jag slutade utbildningen, så jag har jobbat ett tag där nu och jag trivs väldigt bra där. Det är på ett äldreboende. Jag jobbar 50% så det är ändå skönt, för då har jag även tid till att göra annat, exempelvis att blogga. Jag ska även jobba där hela sommaren, fast på en annan avdelning. Det är så roligt verkligen. Vad gör ni om dagarna?

Eftersom att det var ett tag sedan jag bloggade sist och att det kanske är några nya som har hittat hit, så tänkte jag att jag kan göra en kort presentation om mig själv. Så får ni lära känna mig lite bättre. Det låter väl bra? Då kör vi igång.

Vem är jag?

Frida heter då jag och är 21 år, fyller 22 den 18 juni, alltså snart (så taggad hihi). Min familj består utav min pappa, mamma, två bröder, en kanin, en hund och jag då såklart. På fritiden älskar jag att fotografera, skriva texter, umgås med familjen och vänner, äta glass, dansa, sjunga, pyssla. Att vara kreativ helt enkelt. I gymnasiet gick jag barn- och fritidsprogrammet och det var barn jag har velat jobba med väldigt länge, sedan jag var liten själv. Men ett år senare efter jag gick ut gymnasiet började jag plugga på en vård-och omsorgsutbildning och nu jobbar jag då som sagt på ett äldreboende. Så det gick från små barn till äldre människor. Men det är härligt det med.

Jag har bloggat i väldigt många år, minns tyvärr inte när jag började första gången. Jag har haft väldigt många bloggar innan jag började blogga på den här bloggen. Nu när jag tittar tillbaks på dem bloggarna "skäms" jag lite över mig själv mig och det jag skrev då. Men samtidigt känner jag att det var jag för några år sedan, inte jag nu. Jag har växt som person sedan dess och det är inte så konstigt med tanke på att jag är äldre nu. Och man lär sig med tiden. Det är ändå roligt på något sätt att titta tillbaks på det. Mycket jag skrev som jag inte kommer ihåg att jag gjorde och mycket som jag kommer ihåg och som idag är minnen som jag aldrig kommer glömma. Men nu idag är jag väldigt glad att jag började blogga, för det är som sagt något jag verkligen älskar. Även om jag ibland kan tycka det är lite jobbigt när det tar mycket tid från vardagen, men samtidigt är det värt det. Och förhoppningsvis kan jag göra någons dag samtidigt som jag gör det jag älskar.

Mitt mål med bloggen är att peppa människor till att må bättre och känna sig gladare. För det behövs verkligen mer glädje och kärlek i världen. Det är många som mår dåligt och mycket hemska saker som händer, tyvärr. Så när man går in på bloggen vill jag att man ska känna sig trygg och gladare. Det är svårt att hjälpa alla i hela världen, men om jag kan hjälpa någon så gör det mig väldigt glad. Ni ger mig verkligen så mycket kärlek och glädje och det är jag så tacksam för. Allt fint ni skriver och att ni tar er tid att läsa bloggen. Ni är helt fantastiska. Så verkligen ett stort tack från botten av mitt hjärta. Jag uppskattar varenda en av er. Ni gör mig så glad. <33

Nu ska jag äta kvällsmat och sedan fixa iordning mig inför kvällen. Jag ska gå upp tidigt imorgon och jobba. Jag börjar kvart över sju och slutar klockan fyra, så det blir en hel dag. Men det är bara roligt, så det gör inget för mig. Jag hoppas i alla fall att ni har har haft en fantastisk dag och om ni inte har haft det, så gör det inget. Vi tar nya tag imorgon och gör den ännu bättre. Glöm inte bort hur starka och fantastiska ni är. Ge aldrig upp, för ni kommer klara det, vad ni än går igenom. Vi gör det här tillsammans, för tillsammans är vi starkare. Ha det bäst. Jag skickar massa kärlek och kramar till er. Vi hörs mer imorgon och då kommer det fler inlägg. Jag hoppas ni är taggade på att jag är tillbaks. Kram. <33

Ni får gärna kommentera vad för blogginlägg ni vill se/läsa här på bloggen. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar