vem jag är som person

...Vid matbordet?

Bland det bästa jag vet är mat, det är ju så gott, eller inte allt. Jag gillar när man umgås samtidigt som man äter, kanske pratat om något visst ämne, för att lära känna varandra bättre. Min favorit maträtt är helt klart tacos, jag skulle lätt kunna äta det varje dag om jag var tvungen. Det innehåller saker som är bra att få i sig som grönsaker och kött. Annars gillar jag även att äta julmat och påskmat, för att man får umgås med dem som betyder mest. Det är en trevlig tid.

...På stranden?

Jag är ingen badkruka men jag badar helst inte om det är allt för kallt i vattnet, men jag väljer det före att sola. Det kan vara skönt att sola ibland men jag kan lätt bli röd om jag solar ett tag och det blir bara jobbigt. Jag har svårt att koncentrera mig om jag är för länge i solen och därför tycker jag mer om att bada. När man är på semester och har tillgång till att bada, så måste man helt klart göra det. Det finns så mycket roligt man kan göra på en strand, hihi.

...I klädbutiken?

Jag gillar att kolla på kläder men något som jag däremot inte gillar lika mycket är att prova kläder i omklädningsrummen. Istället kollar jag hellre på smink än att prova kläder, även ifall jag inte sminkar mig. Oftast brukar jag gå direkt till sminket om det finns något i en klädaffär, men det gör det nästan alltid. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag gillar att kolla på kläder men inte att prova kläder. Då kollar jag hellre på smink, mycket roligare.

...På morgonen/kvällen?

Jag skulle väl vilja säga att jag är en kvällsmänniska, iallafall ingen morgonmänniska. Jag gillar att sova men jag är hellre uppe sent än att gå upp tidigt, vilket jag måste iallafall. På morgonen är jag oftast trött, för att jag får gå upp så tidigt, på kvällen är jag också trött, för jag kommer hem sent på kvällen, eller runt 6. Jag är bättre nu på att komma upp på morgonen än vad jag var innan, men jag har vänjt mig nu. Jag ställer alltid alarmet så att jag vaknar i tid.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer