välkomna, det här är jag

Detta är inget sponsrat inlägg, så ni vet :)

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget tänker jag berätta lite om mig själv, för er som är nya bloggläsare. Men ni andra får självklart läsa detta ändå, om ni vill. Ifall ni har några frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet. Nu börjar vi inlägget.

Hjärtligt välkomna till min blogg. Nya som gamla bloggläsare. Mitt namn är Frida och jag är 18 år. Född 18 juni 2000. Jag går just nu i tredje året i gymnasiet. Barn- och fritidslinjen, inriktning pedagogiskt arbete. Så som det ser ut nu så vill jag jobba som förskolelärare. Det var lite kort om mig, jag tänkte även svara på några frågor om mig, det är fem frågor. Så att ni får lära känna mig lite bättre, låter det bra?

Sommar, höst, vinter eller vår. Vilken föredrar du? Varför? Sommar helt klart. För att jag fyller år på sommaren och för att man kan hitta på så mycket roliga saker under årstiden. Det är varmt och skönt, äta glass, bada, sola, man kan göra allt möjligt.

Vad är du på för humör just nu? Jag är på glatt humör. Dock så vet jag inte riktigt varför. Ibland (typ hela tiden) är jag bra humör och skrattar hela tiden utan att veta varför. Jag kan börja skratta åt ingenting, det händer rätt ofta, det vet min familj och vänner om.

Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag skulle nog säga att jag är en kvällsmänniska, för jag gillar att vara uppe sent på kvällen. Men samtidigt gillar jag också att sova. Men jag har svårt att komma upp på morgonen (ibland). Men jag skulle nog ändå säga kvällsmänniska.

Har du blivit sydd någon gång? Nej, men jag har blivit tejpad i pannan. Det hände en sak när jag var liten, men jag har skrivit om det tidigare.

Vad gör dig glad? Min familj och mina vänner, musik. Youtube. Det finns mycket som gör mig glad.

Kamera: Canon EOS 700D

Här kommer några bilder jag har tagit med min systemkamera under åren 2016 till 2018 <3

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer