vad har hänt sen sist?

Följ mig på instagram för mer uppdatering ♥

@dahl_frida

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Ja vad ska jag säga, det var ett tag sen. Men som jag skrev i det senaste inlägget så prioriterar jag skolan framför bloggen. Nu är det ju inte långt kvar till jag tar studenten, så jag måste vara fokuserad den tiden som är kvar. Men jag kunde inte låta bli att skriva ett inlägg. Vet dock inte om detta är tillfälligt att jag känner lust till att skriva inlägg eller om det håller i sig. Jag får hoppas på det sista.

Men vad har hänt sen sist då? Det har väl egentligen inte hänt så mycket om jag tänker efter. Tiden går så fort så jag hinner knappt inte ens tänka innan det blir en ny dag. Tänk att det redan är första december imorgon, det kan man knappt tro. Det är ju inte häller långt kvar till julafton. Imorgon är det ju 24 dagar kvar. TAGGA. Förresten, jag ska äta julbord imorgon tillsammans med släkten. Det ska bli gott/roligt.

Imorgon kommer det förhoppningsvis ett inlägg. Jag tänkte nämligen skriva på det nu, för hinner inte göra det imorgon. Jag tänker inte avslöja vad det är för inlägg, för då blir det inte lika roligt när ni ska läsa det. Men jag kan säga att jag har gjort ett sådant inlägg tidigare och det kan vara välbehövligt ibland. Tycker jag iallafall. Ni får gärna gissa vad det är för inlägg, om ni vill. Nu ska jag kolla på idol och skriva inlägget. Vi hörs imorgon. Ta hand om er och glöm inte att ni är fina precis som ni är. Ändra inte på er för någon annan. Det kommer ni längst på i längden ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer