vad fick mig att börja blogga?

1. Vad heter din blogg? och varför?

Svar: Min blogg heter nouw.com/fridadahl och det heter jag för att det är mitt riktiga namn. Jag ville ha ett bloggnamn som man kan relatera till mig. Jag tycker att det är mer personligt att ha mitt namn som bloggnamn än att ha ett annat namn som inte har något med mig att göra.

2. Vad är bäst/sämst med att blogga?

Svar: Det bästa med att blogga är att man får vara kreativ när man ska komma på ett blogginlägg. Man får fixa designen hur man vill. Men även att det finns så fina personer där ute som kommenterar, gillar och sprider glädje på bloggen. Det sämsta är väl att det tar tid att göra ett inlägg och det är inte alltid man har den tiden. Och att det finns bloggare som får massa hat. Annars finns det inte så mycket mer som är dåligt.

3. Favorit blogg?

Svar: Jag har flera favoriter som jag läser dagligen och jag har tidigare nämnt dem. Men för er som är nya, så kan jag tipsa om några. Bland annat så gillar jag att läsa Julia Sundelin´s blogg (devote.se/juliasundelin), Hanna Sahlqvist´s blogg (hannavic.se) och min kompis blogg (maddewigh.se) men jag läser flera bloggar. Jag läser runt sju olika bloggar varje dag, så någon av dem kanske är din blogg, vem vet ;)

4. Vilken sida bloggar du på?

Svar: Jag bloggar på en bloggportal som heter nouw. Det är en bra bloggsida för personer som vill börja blogga eller har bloggat länge. Lätt att göra sin design så som man vill. I början var jag lite tveksam på denna bloggportalen men inte längre. Inget är sponsrat, bara mina egna åsikter.

5. När började du blogga?

Svar: Det är en svår fråga, för det beror på om man menar från hela början, eller bara från denna bloggen. Men jag kan berätta om båda. Jag tror jag började blogga helt någon gång 2013 eller 2014. Jag har i alla fall sett några av mina gamla bloggar och då har jag lagt ut dem 2014, men jag kommer inte ihåg när jag la upp mitt första inlägg. Men denna bloggen som jag bloggar på nu så la jag upp mitt första blogginlägg den 29 juli 2016. Jag har bloggat på denna bloggportalen tidigare men tagit bort de gamla inläggen. Men av det man ser på bloggen så är det datumet som jag la upp mitt första inlägg för denna gången. Snart har jag bloggat i ett helt år på denna bloggen. Spännande, haha.

6. Vad är ditt mål med bloggen?

Svar: Jag har inte gjort upp ett stort mål som jag ska följa helt, eller det beror på hur man ser det. Jag känner att om jag sätter upp mål, så kommer jag bli stressad om jag inte klarar det. Så jag har bara ett mål som är att jag ska hålla på med bloggen så länge jag vill och känner för det. Sen vill jag även inspirera andra till att börja blogga om man vill och känner för det. Även att inspirera andra med bilder.

7. Hur är din blogg om du får beskriva den med tre ord?

Svar: Med tre ord skulle jag nog beskriva min blogg med mycket vardagliga inlägg, inspirerande bilder från weheartit och andra bloggare, och enligt mig en fin design. Det är svårt att själv beskriva sin blogg, för er kanske det är lätt men inte för mig. Jag önskar att det kunde vara lättare.

8. Bloggar du mest med din mobil eller dator?

Svar: Det händer att jag ibland bloggar från min mobil men oftast är det från min dator. Jag tycker själv att inläggen blir mycket finare och bättre kvalité när man bloggar från datorn, det blir mer välgjort om man säger så. Dessutom så sitter jag ofta vid datorn nu för tiden och då är det bättre att passa på att blogga från datorn när man är inne på den och har tid. Men ibland har man inte alltid tillgång till en dator och då funkar det lika bra med att blogga från mobilen. Nu när jag skriver detta inlägg så skriver jag från datorn.

9. Vad fick dig att börja blogga?

Svar: Det som fick mig att börja blogga var för att jag läste mycket bloggar då och det verkade som en rolig grej att testa. Vid den tiden då jag började blogga så var inläggen inte alls bra och designen såg inte jätte bra ut heller. Men då var det inte lika stort som nu. Dessutom så gillar jag att skriva och fotografera bilder, så det passade bra ihop tyckte jag och det tycker jag fortfarande. Så därför fortsätter jag att blogga.

10. Vad är ditt tips till alla nya bloggare?

Svar: Det man kommer längst med är att vara sig själv, att man kör sitt eget race. När man klickar sig in på en blogg, så vill man oftast se en blogg som sticker ut. En blogg som inte är som alla andra. Men det finns även personer som tycker att en bra blogg är att det är likt andra. Men om du är dig själv och kör ditt egna race så kommer du som sagt långt på det. Blogga för att du själv vill det och inte för att du vill tjäna pengar.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar