va tacksam över livet

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Jag vill bara ta upp en sak med er, för det är så viktigt att bli påmind om det ibland. Vi tar ofta saker för givet. Vi tänker ofta att "detta kommer aldrig hända mig", men grejen är att vi vet aldrig vad som händer nästa sekund, minut och så vidare. Förens det är för sent. Uppskatta livet, uppskatta dem i din närhet, uppskatta det du har. Var tacksam för att du lever, att du har mat på bordet, att du har någonstans att sova, att du har en omgivning som bryr sig om dig. För det är inte så för alla, tyvärr.

Ifall du inte har någon i din närhet, eller mat på bordet, någonstans att sova. Jag vill bara att du ska veta att du är så stark och jag vet att du kommer klara det här. Men vad som än händer, ge aldrig upp. Du kommer vara så stolt över dig själv att du aldrig gav upp. Det kommer bli bra en dag, jag lovar dig det. Men det tar tid, bara låt det ta den tiden det tar. För du kan ändå inte göra något åt tiden. Försök göra saker som får dig att må bra.

Glöm aldrig bort hur fin och värdefull du är. Oavsett hur du ser ut, oavsett din bakgrund, läggning med mer, så är du värd det bästa. Det finns ingen som dig och det är din superkraft. Var stolt över dig själv, för du är verkligen så fantastisk. All kärlek till dig. Ta hand om dig själv, du är grym. <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer