tjejer med iPhone

1. Kolla på sig själv

Det första vi tjejer gör när vi är inne på v¨åra iPhones är att kolla hur vi ser ut, så vi går in på kameran och sätter på självkameran, eller vad det heter, så att vi ser oss själva. Vi vill ju se bra ut, så att ingen ser oss när vi har mascara på kinden, eller att vi har för mycket rouge eller foundation.

2. Tappa mobilen i golvet

Det händer ju alltid någon gång att vi tappar mobilen i golvet också och då är vi rädda att skärmen har spräckts. Så vi är beredda på det värsta, så vi tar väldigt försiktigt upp mobilen och hoppas på att vi har fått turen. Antingen har vi fått tur eller så har vi fått otur, det finns inget mitt emellan.

3. När mobilen ringer

Vi står och väntar vid ett ställe, till exempel i skolan, på jobbet, var som helst och sen ringer mobilen och vi blir glada. Vi tar upp mobilen och ser att det inte är våran mobil som ringer och vi blir ledsna, vi hade hoppats på att vi hade några vänner som ringer. Vi ser någon som går förbi och pratar i mobilen.

4. Facetime på natten

Vi kan ringa klockan 2 på natten till våra andra tjejvänner för att prata med dem om allt mellan himmel och jord och dem låter inte sura. Dem blir bara glada över att någon ringer dem. Kanske hade dem hoppats på att det var en snygg kille som ringde, men alla drömmar kan inte bli uppfyllda, tyvärr.

Hej på er allihopa fina ni! ♡ Hoppas att ni alla mår bra. Jag vill bara säga att detta inlägget inte handlar om alla tjejer, alla har inte iPhone och alla gör inte sånt när dem är inne på sin Iphone. Dessutom så kan killar också göra det här, men jag tyckte att det var en rolig idé. Så jag hoppas att ingen tar illa upp, för det var inte med meningen isåfall. Jag hoppas iallafall att ni tyckte om inlägget. Jag vill också bara tacka er för alla fina kommentarer, tack så mycket.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer