♥ tacksamhet & lycka ♥

11 personliga frågor om mig

1. Vad är din passion?

Svar: Min passion här i livet är att lyssna på musik och att sjunga. Jag sjunger inte offentligt, bara för mig själv, för att jag älskar det. Men även att fotografera och blogga. Det är det jag lever för. Såklart min familj och mina vänner också.


2. Vilka är de tre viktigaste människorna i ditt liv?

Svar: Det är jättesvårt att svara på den frågan, för det finns fler än tre människor i mitt liv som är viktiga. Min familj och mina vänner.


3. Vad är din största dröm?

Svar: Min absolut största dröm är att alla i hela världen, universum, alla som existerar, ska ha det bra, må bra, ha mat på bordet, någonstans att bo, jobb, bra ekonomi, leva lyckliga. Men tyvärr så är det inte så, men det är iallafall min största dröm.


4. Vad är du tacksam för?

Svar: Det finns så mycket som jag är tacksam för. Till exempel att jag har en familj, jag har vänner, mat på bordet, någonstans att bo. Jag vet att inte alla har det och det är verkligen så jobbigt att veta. För jag vill som sagt att alla ska ha den möjligheten. Så jag tycker att alla som har den möjligheten att ha någonstans att sova, jobb, mat på bordet, med mer, ska vara tacksamma och ta hand om det. För det är inte alla som har det så bra.


5. Vilka är de mest minnesvärda ögonblicken från ditt förflutna?

Svar: Oj, det är många minnesvärda ögonblick men några av dem är med mina vänner och min familj. Jag kommer alltid ha med mig ett ögonblick, såklart alla, men ett av dem var en resa med min familj, mormor och morfar och deras hund. Jag har för mig det var 2017. Iallafall så var vi uppåt landet och det var så mysigt. Jag har lagt upp bilder från resan tidigare här på bloggen.

6. Vad är din största rädsla?

Svar: Min största rädsla är att förlora dem som betyder allra mest för mig, jag har redan förlorat några och jag är rädd för att förlora fler. Jag vet att jag kommer göra det, för alla dör någon gång. Men det är verkligen min värsta mardröm att förlora dem som jag bryr mig om och som betyder mycket för mig.


7. Vad inspirerar dig?

Svar: Det som inspirerar mig är att kolla på bilder på till exempel instagram och weheartit. Sen blir jag även inspirerad av människor som min familj, mina vänner och mina förebilder.


8. Vad är lycka för dig?

Svar: Lycka för mig är att umgås med de människor som betyder mycket för mig och som gör mig glad och ger mig energi. Men även att fotografera, blogga, dansa och lyssna på musik/sjunga.


9. Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta?

Svar: Jag tänker tillbaks på hur mitt liv såg ut tidigare, hur långt jag har kommit och då blir jag mer motiverad. Jag vågar göra mer saker nu än tidigare i mitt liv och det gör mig mer motiverad för jag tänker att jag klarar det. Man ska alltid tänka att man kommer klara det, för då blir man starkare i sig själv.


10. Är du i fred med dig själv?

Svar: Ja, det är jag. Jag försöker alltid tänka att jag kommer alltid leva med mig själv resten av livet, ska jag då vara ovän med mig själv? Det kommer inte funka. Det kommer bara göra allt i livet svårare och jag kommer bara må dåligt. Jag tänkte inte så från början, men jag har på det senaste lärt mig att det är viktigt att lyssna på sig själv och vara vän med sig själv. Jag vill tacka min vän för det (du vet vem du är) för det var hon som lärde mig det.


11. Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Svar: Det är svårt, för ofta så känns det som att hjärtat och hjärnan vill två olika saker. Så det är svårt att veta vilket man ska följa. Men sen beror det på i vilket sammanhang också.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer