♥​ svaren på frågorna ♥​

@mynameisjossan - Hur kommer det sig att du började blogga?

Svar: Jag har bloggat tidigare på andra bloggportaler och bloggar men aldrig hittat den rätta. Men nu känner jag att detta är den rätta. Jag har alltid gillat att fotografera och skriva, så denna kombon passade perfekt på bloggen, vilket är superkul.


@mynameisjossan - Vad är det bästa med att blogga?

Svar: Det är nog att det är så roligt och jag blir så glad av att blogga. Dessutom all respons man får på det. Ni är en del av bloggen <33


@mynameisjossan - Vad är det som gör att du känner att du vill fortsätta blogga?

Svar: Jag får motivation till att fortsätta blogga på grund av er bloggläsare, er respons betyder så mycket, verkligen. Att ni läser bloggen gör mig så glad <33


@mynameisjossan - Hur gör du när du får droppdown meny när du skriver där uppe "vem är jag?" Får det bara på kategorier, tyvärr

Svar: Det är svårt att förklara i text, så jag ska försöka visa med bilder.

Steg 1: Man skriver in det man vill ska stå på första sidan, alltså där det står kategorier, vem är jag och min portfolio på toppmenyn. Där har jag skrivit "exempel" och sen måste man även skriva en länk. Jag brukar alltid skriva min länk till bloggen, men den kommer inte ha någon betydelse sen. När du är klar med det trycker du på lägg till.

Steg 2: Därefter skapar du en ny flik och där skriver du vad du vill att man ska se när öppnar den första fliken. Till exempel som jag har så heter den första fliken "vem är jag?" och när man trycker på den så kommer det fler alternativ, till exempel "profil" och "kontakt". Där skriver du som sagt vad det handlar om, alltså det jag skrev med "profil" och "kontakt". Du måste även skriva länken till det du vill att man ska hitta där. När du är klar med det trycker du på lägg till.

Steg 3: Sista steget är det som gör att det blir som när man ser på kategorierna och arkiven. Det man då gör är att man trycker på denna ">" som är under länken "exempel". På bilden är den "<" men det är för att jag har tryckt på den. Men när du har tryckt på ">" så ska den vara "<" som på bilden och då är den som på kategorierna. Jag hoppas verkligen ni förstår vad jag har skrivit nu för det är ganska svårt att förklara såhär i text. Om ni inte förstår förklaringen, så kommentera gärna om ni har några frågor.


@itismadeby - Vad har du för mål i livet?

Svar: Det jag har som mål i mitt liv är att göra saker jag tycker är roligt och umgås med människor som sprider glädje och inte negativitet. Sen att jag ska blogga så länge jag tycker om det och inte bara blogga för att jag känner att jag måste. Sen så vill jag gärna resa någon gång innan jag dör, så jag har väl det som mål att resa till ett annat land minst en gång innan jag dör.


@itismadeby - Vad tror du att du gör om 5/10 år?

Svar: Det är svårt att veta det nu. Men om 5 år så är jag 24 år eller jag är ju bara 18 år nu men fyller 19 om ungefär 2 veckor. Då tror jag att jag jobbar som förskolelärare och kanske har flyttat hemifrån. Men som sagt så är det svårt att veta. Och om 10 år är jag 29 år och jag hoppas att jag fortfarande bloggar då. Men det är inte säkert, det beror på hur det ser ut i livet då. Det är som jag skrivit några gånger nu svårt att veta vad som händer i framtiden.


Fortsätt gärna att ställa frågor i detta inlägget. Kommer svara på frågorna när jag har fått några som jag kan svara på. Men ha en fortsatt bra dag, kram <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer