svarar på frågor #3

Hej fina ni! ♥

Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget tänkte jag svara på fler frågor, så att ni får lära känna mig lite bättre. Efter att jag har svarat på dessa frågor hade jag tänkt att jag ska göra en flik på bloggen som heter "frågor & svar" på toppmenyn. För er som inte vet vad "toppmenyn" är för något, så är det det som ni ser längst upp på bloggen, där det står till exempel "om mig", "arkiv" och "kategorier". Där kommer jag lägga in en länk så att ni kan komma till alla dessa inlägg där jag svarar på frågor, så har vi allt samlat där. Ifall ni har några frågor så är det bara att ställa dem i kommentarsfältet, så kan jag göra fler inlägg där jag svarar på frågor om ni vill. <33

1. Hur gammal är du? Jag är 19 år just nu, men fyller 20 i sommar (18 juni).

2. Har du körkort? Om ja - när fick du det? Ja, jag har körkort och jag fick det 22 oktober 2019, så jag har inte haft det så länge.

3. Gillar du någon just nu? Ja, jag gillar min familj och mina vänner ;) nej, men om jag ska vara seriös så...ja det kan väl hända, kanske.

4. Vilka inspireras du av? Det är många jag blir inspirerad av, men bland annat dem influencer jag gjorde ett instagraminlägg om igår.

5. Vad är ditt drömjobb? Förskolelärare och något med djur, t.ex. hunddagis.

6. Vad gör dig glad/lycklig? Mycket, men t.ex. att blogga, fotografera, dansa, vara med min familj och mina vänner.

7. Favoritapp? Instagram och snapchat om det är inom sociala medier men inom spel så är det pixel art. Det är en app där man målar/fyller i färger på olika föremål.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

ellenericson
ellenericson,
Åh, har också förskollärare som drömjobb, visst är det något charmigt med det? kram!
nouw.com/ellenericson
fridadahl
fridadahl,
Vad roligt 😊 ja, eller hur <33
nouw.com/fridadahl