saker man kan göra på lovet

STÄDA RUMMET - När man inte har något att göra en dag på lovet kan man städa rummet. Det roligaste med att städa är att man kan ha musik i bakgrunden och då blir det mycket roligare att städa. En annan sak som är bra med att städa, är att man blir glad av att komma in till ett städat rum. Sedan slipper man städa när man har massa saker att göra eller inte orkar, right?

FILM/SERIEMARATON - En sak som jag gillar att göra när jag har tråkigt är att sitta framför Youtube och kolla på massa videos. Jag gillar mest att kolla på svenska youtubers, men jag ska börja med att även kolla på engelska youtubers också. I alla fall, man kan ju även kolla på massa serier eller filmer. Ifall du har tråkigt så kan du ju alltid ta fram din dator och sätta på en serie.

STALKA DITT CRUSH - Du kan ju alltid "stalka" ditt crush. Kolla in hans instagram, Facebook, sociala medier. Men bli inte för beroende, för då kommer du inte kunna göra något annat. Ett tips är att skicka hej till ditt crush, så kanske personen svarar dig tillbaka. Det kanske slutar med att ni skickar med varandra dagligen, även utanför lovet. Då behöver du inte längre stalka ditt crush.

VA MED DINA VÄNNER - Hitta på något med dina vänner, till exempel bowla, filmmaraton, det finns mycket man kan göra med sina vänner. Alla har inte någon att vara med, så om du inte har någon att vara med, så kan du försöka hitta vänner, man kan gå hitta vänner på till exempel stan. Annars kan du även börja på en sport, där kan man hitta vänner. Det funkar också bra.

PLANERA INLÄGG TILL DIN BLOGG - Du som har en blogg kanske vill uppdatera den dagligen, därför kan det vara bra att planera inlägg någon dag innan. Då kan det vara bra att planera dina kommande inlägg på ett lov, så att du har lång tid på dig. Då har du även chans att förbereda dig inför att skriva inlägget, till exempel vad den ska handla om och några bilder du ska ha.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar