saker jag gör på morgonen

God morgon sötisar! Jag hoppas att ni har sovit gott i natt. Idag är det en ny vecka med nya möjligheter. Det typiska ordspråket eller vad man ska säga, hihi. Just nu när detta inlägget kommer upp, sitter jag i bussen på väg till skolan. Det jobbigaste med att gå i en skola som ligger ungefär en timme ifrån, är att man måste gå upp så tidigt. Men jag klagar inte, det finns ju värre saker. Men ibland kan det vara lite jobbigt. När mina vänner fortfarande ligger i sängen klockan 8 när vi börjar skolan 09:50. Då sitter jag i bussen på väg till skolan. Men det är bara på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Fast jag är ändå glad över att vi har sovmorgon, för annars hade vi börjat skolan 08:15 varje dag. Jaja, nu ska jag inte störa er mer med mitt morgonsnack. Ifall ni fortsätter ner, får ni veta mer saker.

2 saker jag gör varje morgon

1. Vakna. Jag brukar ställa alarmet på klockan 05:00 varje dag då det är skola. Måndagar och fredagar går bussen härifrån 06:18 och då måste jag ju vara där. De andra dagarna går bussen 06:49 men jag vill inte känna mig stressad. Den värsta känslan på morgonen är att känna sig stressad. Så då går jag hellre upp lite tidigare, så slipper jag känna mig stressad. Nu är jag ju van vid det.

2. Äta frukost. Den viktigaste måltiden på dagen är frukosten, eftersom att man ska orka med en hel dag i skolan/på jobbet/hemma. Därför äter jag alltid frukost varje morgon. Oftast brukar jag äta havregrynsgröt men ibland blir det flingor och fil. Det är olika, det är kul att variera lite. Men havregrynsgröt är ju nyttigt och gott, så jag brukar försöka äta det varje dag.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer