Saker jag gjorde som mindre ~

- Åt vällingpulver. Ja, ni läste rätt. Jag åt alltså vällingpulver när jag var mindre, alltså bara pulvret. Eller jag drack ju välling också. Men jag kunde gå till vårt skafferi och bara äta pulvret och då tyckte jag att det var gott. Men om jag skulle ätit det nu, så tror jag inte att jag hade tyckt om att bara äta pulvret, inte ens välling. Tur att man växer ifrån vissa saker och blir äldre och mognare.

- Färgade luggen grön medan jag satt i en gunga. Jag har faktiskt en bild på det. När jag sitter i en röd gunga i våran trädgård med en grön lugg. Jag kommer inte ihåg om det var hela luggen, men en liten del iallafall. Jag kommer inte ihåg att jag har haft en grön lugg, men det har jag tydligen haft, haha.

- Sminkade mig till en katt. Jag har faktiskt en video på när jag gjorde det. Då tyckte jag väl antagligen att det blev bra, men det tycker jag verkligen inte nu. Jag filmade samtidigt som jag gjorde det. Förstår inte riktigt varför, men det är väl antagligen ett roligt minne som jag kan titta tillbaka till.

- Ett roligt minne jag har med en av mina vänner är när vi åkte ner för våran tomt med en pulka. Det var egentligen inte meningen att vi skulle göra det. När vi hade våran gamla hund, så hade vi ett stängsel så hon inte kunde smita ner till vattnet. Då var tydligen inte grinden helt stängd, så när vi åkte med pulkan så öppnades grinden. Men jag hann att ta tag i sidan av stängslet så att vi inte åkte ner helt. Det finns två backar vid oss, svårt att förklara, men vi hamnade på första backen, gränsen till andra. Annars hade vi åkt ner till vattnet och man vet ju aldrig hur hållbar isen är om man inte har kollat det. Men det var ett roligt minne iallafall.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar