saker du kanske inte visste

2 typer på snapchat

» Spammaren

En av typerna på snapchat som finns är den så kallade "spammaren" alltså den som lägger ut massa bilder. Man får klicka jätte mycket, deras my storys kan vara 120 sekunder eller längre, kortare också såklart. Inget fel med det men ibland kan man bli lite trött på det, det inte känns som att man kommer någonstans.

» Dissaren

Den andra och sista snapchattypen som jag tänker berätta om idag är dissaren. Ifall man skickar något till personen, så får man inget svar. När den själv skickar något och man själv inte svarar, så blir den arg och undrar varför man inte svarade. Det kan också vara lite jobbigt, för att personen inte kan svara.

2 lögner vi alla har sagt

» Jag mår bra

Den vanligaste lögnen är nog denna att vi mår bra, fast egentligen mår vi dåligt inombords men det vill vi inte visa. Vi vill inte få den uppmärksamheten som vi skulle fått om vi sa att vi mår dåligt, alla hade undrat vad det är. Därför tycker vi att det är enklast att bara säga att vi mår bra och hålla tårarna inom sig.

» Vi måste träffas

Någon gång känner vi alla att vi egentligen bara vill koppla av och ta det lugnt, kanske kolla på någon film och bara mysa. Fast vi vet också att vännerna saknar oss och vill träffas, därför känner vi att vi måste hitta på något med dem. Såklart är det inte tråkigt att träffa dem, ibland vill vi bara ta en dag ledigt.

2  konstiga tjejer gör

» Pratar med sig själv

Något som vi tjej gillar att göra när ingen ser, eller hör, är att prata med oss själva. Jag vet, det finns killar som gör det också och så finns det tjejer som inte gör det, jag vet. Det känns bara som en underbar känsla, för då känner vi oss inte lika ensamma och det är en lätthet att känns så.

» Pratar om våra crushes

​Det absoluta roligaste delen när vi är med våra tjejvänner är att prata om våra crushes, eller andra personer över huvudtaget. Vi kan nästan prata om dem var som helst men alla platser är inte riktigt lämpliga ställen, till exempel om personen sitter där. Vi har såklart andra namn för dem då så dem inte vet.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer