pluggtips på en studiedag

Alla bilder i detta inlägget kommer från weheartit Glöm inte att ni allihopa är fina som ni är <33

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag framför datorn och skriver detta inlägget. Det är studiedag idag så därför är jag inte i skolan. Men jag måste ändå plugga för det är ett prov på fredag. Annars har jag inga planer för dagen. Vad hände egentligen med att jag skulle visa min outfit hela veckan? Det jag har som förklaring är plugg. Som jag har skrivit innan så är det mycket inlämningar och prov nu som jag måste plugga till. Skolan går före bloggen för mig. Eftersom att jag har bloggen som ett intresse. Men det kommer såklart komma mer outfitbilder i inlägg framöver <33

->5 PLUGGTIPS SOM KOMMER HJÄLPA DIG

1. Börja direkt när du kommer hem. Då har du tid till att göra andra saker efteråt som du vill och behöver göra.

2. Sitt bekvämt men inte i sängen och soffan. Det kommer göra att du blir för bekväm så att du kanske somnar, speciellt om du sitter i sängen.

3. Lägg undan allt som gör dig distraherad. Till exempel mobiltelefonen och datorn. Då kan du lättare fokusera på plugget.

4. Ta pauser då och då. Du kan inte plugga flera timmar i rad utan att ta någon paus, du kommer vara helt slut i hjärnan då. Den måste få vila lite också.

5. Bekväma kläder. Det är skönare att plugga i bekväma kläder, till exempel i mjukiskläder än att plugga i jeans.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer