planerna kring kommande inlägg

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni alla mår fint. Här kommer ett lite senare inlägg, eftersom att jag har varit hos mormor och morfar. Men nu är vi hemma igen, eller vi kom hem runt halv 8. Men jag orkade inte sätta på datorn förrän nu. Just nu sitter jag i alla fall framför datorn och skriver detta inlägget medan tv:n är igång i bakgrunden. Några har redan börjat tjuvstartat att skjuta fyrverkerier. Men vi kommer inte skjuta några, bara kolla på dem. Jag sa ju i förra inlägget att jag skulle berätta mina planer om inläggen. Så här kommer de. Fortsätt läsa, hihi.

Jag har tänkt såhär kring inläggen. Varje dag kommer jag ha ett tema, en gång om dagen. Det kommer flera inlägg per dag och en av dem kommer ha ett tema. Måndagar har ett tema, tisdagar ett annat, osv. Varje måndagar har samma tema, så ni kommer få flera inlägg kring varje tema. I toppmenyn kommer det stå alla veckodagar och ifall man trycker på en veckodag, så kommer det synas vilka inlägg som jag har skrivit i det temat. Jag tror ni kommer förstå det sen när jag har fixat detta. Men jag ska även fixa så att alla teman står i sidomenyn. Det kommer då stå vilket tema som tillhör vilken veckodag. Jag hoppas och tror att detta kommer bli bra. Här nedan kommer det stå alla teman och veckodagar. Gott nytt år allihopa. Ha det bäst.

Måndag - Veckans bloggtävling. Så varje måndagar kommer ni ha chans att bli veckans blogg, tävlingen kommer även att sluta på måndagar.

Tisdag - Frågor/tags. Jag kommer göra olika slags tags och även svara på frågor från er. Så ni får kommentera frågor om ni har några som ni vill ha svar på.

Onsdag - Inspirationsbilder. Jag kommer lägga upp lite inspirationsbilder som jag har gjort tidigare. Men ibland kommer det även från min instagram.

Torsdag - Här har jag inte kommit på något tema än. Så ifall ni har några förslag på vad jag kan skriva för inlägg denna dag, så kommentera gärna.

Fredag - Tips. Här i detta temat kommer jag tipsa er om massa saker. Till exempel om hur man gör vissa saker, det kan handla om allt möjligt.

Lördag - Här har jag heller inte kommit på något tema än. Så kommentera förslag på vad jag kan ha för tema på denna dag också.

Söndag - Prat om veckan. Jag kommer prata om min vecka, vad jag har gjort och saker som har varit bra eller mindre bra med veckan.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka att detta blir bra, jag tror att detta blir bra. Annars får ni kommentera att ni inte tycker det. Glöm som sagt inte att kommentera förslag på teman på torsdagar och lördagar: Jag kommer väl på någonting annars. Jag hoppas att ni får ett bra 2017, ta hand om er allesammans. Ha en bra nyårsafton och ett bra år som sagt. Kram.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer