öppet brev till youtubers ♥

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag vill börja det här året med att sprida kärlek och glädje. Därför vill jag tillägna detta inlägg åt 4/5 youtubers. För att de är så fina och inspirerande människor och de förtjänar mer kärlek. Det finns såklart fler youtubers och människor som är inspirerande. Men jag tog med några. Vill bara även tillägga att alla människor förtjänar kärlek. Men nu tycker jag att vi börjar det här inlägget.

♥ Nattid / Nathalie Danielsson ♥

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta. Det finns så mycket som jag vill skriva till dig. Men för att jag inte ska skriva en allt för lång text, så ska jag försöka skriva detta kort. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag började följa dig. Det var iallafall på musical.ly (det nya tik tok). Du har alltid varit en stor förebild för mig och alltid inspirerat mig. Jag kan till exempel gå in på instagram och sen när jag ser att du har uppdaterat, så blir jag tusen gånger gladare. Det är något med dig som gör att man blir gladare och man får positiva vibbar (heter det så?) av dig. Du är verkligen en helt fantastisk människa, kom alltid ihåg det. Jag älskar att du visar fler sidor av dig, alltså att man får vara ledsen ibland och allt inte alltid är helt bra.

"Jag var så nära på att släppa allt...och jag var så nära på att säga hejdå till allt. Men det var någonting som fick mig kämpa mig upp igen, gång på gång på gång." 

- Nattid, video här

När jag såg den här videon blev jag på ett sätt ledsen men på ett annat sätt glad. Jag blev ledsen för att höra allt du har gått igenom, att höra saker som att du inte ville leva längre, det är så hemskt. Du är "bara" 17 år (snart 18, grattis i förskott <3) och du har redan gått igenom så mycket hemskt. Du förtjänar verkligen inte det här. Ingen förtjänar det här. Jag önskar att de som mobbar börjar inse vad det kan leda till när de gör det.

Men samtidigt så blev jag glad av att höra att du aldrig ger upp, oavsett hur mycket du ville ge upp. Du är en riktig kämpe och jag vet att du kommer klara det här. Du är en stark person, jag tror på dig. Och även ifall du inte ska behöva flytta på grund av att du blir mobbad, det borde egentligen vara dem som gör det, så är jag glad att du verkar må bättre nu. Det kanske var bra för dig med en ny start. Det behövs ibland, för alla.

Till sist vill jag bara skriva att vad du än går igenom så kommer vi som följer dig, alltid finnas där för dig. Vi kommer aldrig lämna dig ensam. Du har alltid oss. Som sagt, du är stark. Du kommer klara gå igenom vad som helst, jag tror på att du kommer klara det, eller jag vet det <33

♥ Joakim & Jonna Lundell ​♥

Jocke och Jonna, ni är två helt fantastiska människor. Det är så fint att följa eran resa. Vad ni än har gått igenom, så har ni klarat av det tillsammans. Ni är otroligt starka. Jag älskar era videos och livestreams. Ni är så duktiga på att redigera. Tänk vad mycket tid ni lägger ner på eran kanal, men jag är glad för att ni tar er tiden. Speciellt spökvideorna. Dem är så välgjorda och proffsiga. Stor cred och kärlek till er.

Ni är så fina föräldrar och Lunabell är så gullig. Jag är så glad för eran skull. Att ni fick eran dotter tillslut, så mycket som ni har kämpat. Det lönar sig att man inte ger upp och att man försöker så mycket som man kan och lite till. Att kolla tillbaks på eran bebisresa är så fint. Ibland kändes det hopplöst men sen kom hoppet tillbaks. Jag är så glad att ni lyckades. Ni är verkligen värda detta. Jag hoppas att ni förstår hur fina ni är.

Jag är så stolt över er, att ni har kommit såhär långt. Eran resa har varit upp och ner men ni har ändå tagit er igenom det. Ni har alltid kämpat oavsett hur er bakgrund är och det är väldigt fint. Hur ni träffades är också väldigt fint. Eran kärlek för varandra är så goals <33

♥ Josefine Caarle ♥

Helt ärligt, det går inte att hitta en mer underbarare person än dig. Jag önskar att jag kände dig Josefine, du verkar så härlig och så omtänksam. Det räcker med att se på dig, så blir man genast gladare. Och jag tycker även att du borde dela med dig av din skönhet. En annan sak jag önskar är att jag hittade din Youtube kanal tidigare, för du är seriöst en av mina favorit youtuber. Du sprider alltid sån glädje och positivitet.

När man kollar på dina videos kan man aldrig sluta skratta (på ett bra sätt). Jag älskar dina videos när du reagerar på olika saker. Till exempel olika program och husdjuren. Jag hoppas att du kommer fortsätta med det, för det är de bästa videorna på din kanal. Du förtjänar mer prenumeranter på din kanal än vad du har för du är så duktig. Din senaste video "älskade 2018" är så fin. Det du säger är så sant. Att man måste jobba med sig själv och inse vad man förtjänar. Jag blev så rörd av den video, du är verkligen en fin person Josefine.

En annan sak som gör mig rörd är din hjälpsamhet. Det här med att du till exempel lägger upp en bild/video på din instastory för att efterlysa en person, så att de kan hitta kärleken. Det är så fint gjort av dig. Jag blev så glad när personen blev hittad, du gjorde ett bra jobb <33

♥ Nicci Hernestig ♥

Finaste Nicci, du är också en helt fantastisk människa. Jag önskar att människor som skriver hat till dig, någon gång inser att det inte är okej det de gör och skriver. Du förtjänar verkligen inte allt det hatet du får. Du förtjänar verkligen det bästa. Jag älskar att kolla på dina videos och på din och din mammas nya podd. Även om det bara har kommit ut ett avsnitt som är en presentation av er, så är jag redan taggad. Jag känner på mig att det här kommer bli super bra. Både du och din mamma är så fina. Jag längtar redan efter nästa avsnitt. Podden är såå bra.

Jag är även glad att du omringar dig med personer som du älskar och som gör dig lycklig. Om en person inte gör dig lycklig, så ska du inte vara med den personen. Du förtjänar lycka och inte olycka. Kom ihåg att alltid vara med människor som du mår bra av.

Men Nicci, vad du än får utså för något, ge aldrig upp. Du är så mycket bättre än dem som skriver hat och dödshot. Du gör inget fel. De är bara avundsjuka. Jag är så glad att du har hittat en person som gör dig glad och som kan hjälpa dig igenom detta. Som sagt, du är inte värd allt hat du får. Kom ihåg att alltid kämpa. Jag tror på dig, jag vet att du kommer klara det, du är så stark. Jag önskar dig det bästa i hela världen <33

PS, vill bara även skriva att alla bilder i detta inlägg är från deras egna instagrams, så ni vet. Ha en bra dag ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer