onsdagslista 2017

1. Idag har vi haft nationella prov i svenska i läsförståelse och det kändes rätt så bra. Vissa frågor kändes sådär men helheten känns det bra. Men sen vet jag ju inte hur det går på provet. Det kanske är tvärtom, men det märker jag sen när vi får reda på resultatet. Nästa nationella prov är på fredag.

2. Jag är besatt av att lyssna på musik, jag gör det varje dag och länge, det är bara så skönt. Man kan lyssna på musik när som helst. Oavsett vilket humör man är på, så finns det musik för varje känsla. Till exempel om du är ledsen och vill lyssna på lugn musik så finns det.

3. Mina två favoritappar är instagram och snapchat. Just för att det är enkelt att ha kontakt med sina vänner där och följa deras vardag när man inte är med dem. Det finns ju andra appar som också är lätta, men dessa är även roliga att använda. Det är dessa två som jag använder mest på dagarna.

4. Jag älskar när folk bryr sig om en och att man märker det. Man känner sig alltid trygg när man är med dem människorna och om det skulle hända något så finns dem alltid där och stöttar en. Ibland kan det vara svårt men man gör sitt bästa för att hjälpa varandra. Underbart.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer