Olycklig kärlek ~

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni mår fint. Det blir ännu ett kvällsinlägg men jag vill skriva om en sak som jag tänker på just nu. Det ämnet jag tänker prata om är olycklig kärlek. Jag är det just nu, så vill skriva om hur det känns för mig att vara olyckligt kär. Om någon av er också är det, så hade det varit roligt att veta hur det känns för er och vad ni gör för att komma över det.

Att vara kär är en underbara känsla samtidigt som den ibland är jobbig också. När man inte vet vad personen känner tillbaka, så får man massa funderingar som alltid inte stämmer. Man går runt och tänker på att det finns en chans att personen inte känner samma sak. Sedan om man har pratat med personen man är kär, i så att man vet att personen inte gillar en tillbaka, så är det lika jobbigt det också. Då har man fått det bekräftat och behöver gå vidare i livet. Men samtidigt så är det så underbart att vara kär. Att känna den härliga känslan när man ser personen. Det är som sagt både underbart och jobbigt att vara kär.

Ibland funderar jag på varför jag blev kär i honom, vad det var som gjorde att jag fick känslor för honom. Jag vet fortfarande inte varför, men varje gång jag ser honom, får jag en underbar känsla. Det är svårt att beskriva känslan men det känns som att allting är perfekt när jag ser honom. Oavsett om jag är glad eller ledsen så blir jag alltid glad när jag ser honom. Det känns som att jag kan klara allt när han är i närheten. Det jobbiga är att jag inte vet vad han känner tillbaka. Vi känner inte varandra och har aldrig pratat med varandra. Men ändå känns det som att när han är i närheten, är jag mig själv. Jag blir nervös i hans närhet, men samtidigt så lycklig.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer