mysig fredagskväll

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag framför datorn, ska snart äta varma mackor och kolla Youtube. En mysig fredagskväll. Idag har jag fotat lite nya bilder som kommer upp på bloggen i olika inlägg. Några av de bilderna är med i detta inlägget. Sigge <33 Han är familjens kanin och verkligen så fin och busig <33 Har ni något husdjur? Vad isåfall? Kommentera :)

Som ni ser så har jag nu en "header" på bloggen. Jag kände för att det passade in och jag älskar blommor. Jag kanske egentligen borde haft en bild på mig så man får en inblick av vem det är som äger bloggen. Men detta får bli bra, så länge iallafall. Nu är jag mer taggad på att blogga när jag har fotat nya bilder. För jag har inte haft några nya bilder på ett tag och jag vill inte använda de gamla. Det blir mer fräscht med nya bilder, tycker jag. Men vi får se hur länge detta varar, det har ju inte gått så bra tidigare.

Ha en fantastisk kväll och helg, ni är bäst <3

Ta hand om er själva och varandra. Glöm inte bort hur fina och unika ni är. Du är fin som du är oavsett hur du ser ut <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Meen så söt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
charlottelinden
charlottelinden,
Men SÅ söt! Ser ut som en liten dalmatin-kanin 😃
nouw.com/charlottelinden
fridadahl
fridadahl,
Håller med om att han är söt <3 han är en rex-kanin med lite dvärg i sig 😊
nouw.com/fridadahl