♥ Musik & planering ♥

Godmorgon fina ni! ♥ Eller man kanske ska säga god förmiddag? Iallafall, hoppas att ni har sovit bra och allt är bra med er. Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik på Youtube. Äter även frukost. För jag vaknade runt 9 men gick inte upp direkt. Idag händer det inte så mycket, mer än att jag ska planera blogginlägg. För det blev aldrig av igår. Så det ska jag göra idag istället tänkte jag. Vad ska ni hitta på idag då? Nu ska jag fortsätta med det jag gör, ville bara uppdatera er lite. Ha en bra dag och glöm inte bort att ta hand om er <33

Kramar! Frida <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

I'm back + outfitbild

Jag är tillbaks på bloggen

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag tänkte i detta inlägget bara meddela att jag är tillbaks på bloggen efter två veckors uppehåll. Men jag har haft/har praktik så det blir lite svårare att uppdatera bloggen. Men jag ska försöka mitt allra bästa att uppdatera er. Jag hoppas att ni är glada att jag är tillbaks, det är jag iallafall. Nu ska jag planera inlägg, vi hörs senare. KRAM.

Kramar! Frida <3

Gillar

Kommentarer

liten påminnelse

God morgon fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott i natt. Idag är det tisdag och jag är på väg till skolan. Första lektionen för min del idag är gymnasiearbete. Jag tror vi bara ska gå igenom hur vi ska göra den, inte börja med den, för det är några veckor kvar tills det. Jag är inte riktigt taggad på gymnasiearbete, men jag tror ändå att det kommer bli lite roligt. Jag ska iallafall tänka positivt och det är ju den viktigaste delen, känns det som. Eftersom att det är det avgörande om man är godkänd eller inte. Vi håller även på med en barnteater. Vad gör ni i skolan?

En sista sak, glöm inte att vara med och tävla om att bli månadens blogg, länk till tävlingen här lycka till <33

Kramar! Frida <3

Gillar

Kommentarer