mina tankar i skrift

Det här kommer i inlägget...

"Det var aldrig vi. Det kommer antagligen aldrig bli vi"

"Hata är ett starkt ord men ändå hatar jag din närvaro"

"Där varje andetag vi andas, varje steg vi tar och varje leende vi sprider, är unikt"

"Du har fått mig att tro på mig själv och det vill jag tacka dig för"

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Detta inlägget kommer vara lite annorlunda jämfört med de andra inläggen. Men jag tror ändå ni kommer tycka om det. Ni får kommentera om ni vill ha fler sådana här liknande inlägg. Inlägget kommer iallafall handla om mina tankar. Det här är tankar jag har skrivit olika dagar i ett anteckningsblock jag har. En del tankar är från förra året och en del är från detta året. Tyvärr har jag inte skrivit upp vilket datum jag skrev dem. En del har jag koll på men det blir konstigt om jag skriver datum på en del och en del där det inte står något datum. Det var allt jag hade att skriva så ni får läsa mina tankar nu. Ha det bra <33

Varje dag som går blir jag mer kär i dig och varje gång gör det lika ont att inte veta vad du känner för mig.

Det var aldrig vi. Det kommer antagligen aldrig bli vi. Vi vet inte vad som kommer hända i framtiden. Men jag vågar inte hoppas och tro på att det någon dag kommer bli vi. För om det aldrig händer, kommer jag inte bli lika ledsen.

I varje liv finns det uppgångar och motgångar. Du väljer själv hur du vill leva ditt liv. Men vissa saker kan du inte välja själv. Som till exempel längd, utseende och sjukdomar.

Jag hatar att jag gillar dig. Jag hatar att jag blir nervös och glad när jag ser dig. Jag hatar att jag tänker på dig ofta. Hata är ett starkt ord men ändå hatar jag din närvaro. Jag önskar att du visste hur jag egentligen känner för dig. Jag hatar dig inte på riktigt. Jag gillar dig. Jag blir alltid glad när jag ser dig. Men jag kan inte erkänna det för då kommer jag aldrig kunna glömma dig.

Låt mig börja så här. Vi lever i en värld, där alla är lika mycket värda. Där varje andetag vi andas, varje steg vi tar och varje leende vi sprider, är unikt. Vi har det bra. Vi har ett hem att gå till efter skola och jobb. Vi har mat på bordet. Kläder och elektronik. Men ändå är vi inte nöjda. Istället för att lägga vårt fokus på de fattiga, lägger vi istället fokuset på oss själva.

Du har fått mitt leende att växa sen jag såg dig. Mitt hjärta skriker efter dig, för det är dig jag vill ha. Jag gillar dig, du är fin, du är söt, du är unik. Jag gillar dig så mycket. Du har fått mig att tro på mig själv och det vill jag tacka dig för. Du är helt underbar.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer