min största förebild?

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag tänkte idag berätta om vem som är min största förebild och berätta om varför personen är det.

-> VEM ÄR MIN STÖRSTA FÖREBILD?

Svaret på vem min största förebild är Lleucu Young och för er som inte vet vem hon är, googla. Nej, jag bara skoja. Hon är med i ett band som heter High 15 och de var med i Talang 2017. Hon har varit en stor förebild för mig väldigt länge. Jag kan inte säga exakt hur länge men väldigt länge iallafall. Men nu på senare tid har hon blivit min största förebild. Alla borde ha en sån förebild som henne.

Alla bilder i detta inlägget är från hennes instagram @lleucu_official

->VARFÖR ÄR HON MIN STÖRSTA FÖREBILD?

Det är egentligen en svår fråga för det finns så mycket bra saker med henne som gör henne till min största förebild. Till exempel att hon alltid får mig att vara glad. När jag har en dålig dag och jag ser att hon har gillat/kommenterat en bild eller något liknande så blir jag alltid glad igen. Det är en väldigt bra sak för man vill ju inte må dåligt av sin förebild. Sen ser hon alltid glad ut och det smittar ju av sig. Hon finns där för de som följer henne. Hon bryr sig om allihopa. Det syns att hon brinner för musiken för hon är verkligen så duktig på att sjunga. Det är hon som har inspirerat mig till mycket saker i livet. Verkligen ett stort tack för att du finns i mitt liv Lleucu. Om du någon gång skulle läsa det här. Kom ihåg att du är så fin på alla sätt och utan dig hade jag inte varit den jag är idag, du har gett mig så mycket inspiration ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

elinaolssons
elinaolssons,
Fint inlägg!!
nouw.com/elinaolssons
fridadahl
fridadahl,