life hacks

HEJ FINA NI! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Mitt mest lästa inlägg just nu är ett inlägg med life hacks för skolan. Så jag tänkte skriva ett till inlägg med life hacks för det verkar som att många tycker om sådana inlägg. Men denna gången blir det inte om skolan, det kommer vara allt möjligt. Kommentera gärna om ni vill ha fler sådana här inlägg och vad ni tyckte om detta inlägg, så jag vet. Kramar <33

Bildlänk: här | life hack källa: här

-> LIFE HACK #1 - FRYSTA VINDRUVOR

Stoppa in så många vindruvor du vill i frysen och vänta ett tag tills de blir kalla och hårda. Sen tar du ut vindruvorna och du kan äta dem eller använda i ett glas med någon dricka, till exempel saft. Jag tror inte att jag har smakat detta tidigare men jag skulle vilja prova detta nu på sommaren när det är varmt ute. Det ska tydligen smaka som piggelinglassen och jag gillar den glassen. Har ni testat detta tidigare?

Bildlänk: här| life hack källa: här

-> LIFE HACK #2 - TORKA NAGELLACKET SNABBARE

Om du har målat dina naglar och ska iväg och nagellacket inte har hunnit torka än så kan du stoppa ner dina naglar i iskallt vatten. Då torkar nagellacket mycket snabbare. Jag känner att jag måste prova detta någon gång och se om det stämmer. Det hade varit väldigt bra om det fungerar för det är inte alltid man har tid att vänta på att nagellacket ska hinna torka. Sen vill man ju inte röra något föremål.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

jessicapopiel
jessicapopiel,
älskar frysta vindruvor, så gott!😻
nouw.com/jessicapopiel
fridadahl
fridadahl,