liebster award ♡ nominerad

Tack Wilma för att du nominerade mig till liebster award, det betyder mycket för mig.

Regler:

1. Nämna personen är som nominerat dig och tacka.

2. Svara på de elva frågorna som ställs till dig.

3. Nominera elva stycken nya bloggare.

4. Ge de nya bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.

5. Se till att uppmärksamma de 11 bloggarna på att de har blivit nominerade till Liebster Award.

1. Vem betyder mest för dig?

- Jag har flera som betyder mest, jag kan inte bara välja en. Men de som betyder mest för mig är min familj och mina vänner.


2. Varför började du blogga och hur länge har du bloggat?

- Jag började blogga för att jag ville ha något att göra på min fritid. Jag har alltid tyckt om att skriva och fotografera, så då passade detta bra för mig. Jag vet inte riktigt hur länge jag har bloggat, för jag har bloggat på många olika bloggar, men jag började väl att blogga 2014.


3. Vem är din förebild/idol?

- Det beror på inom vilket ämne, till exempel musik och idrott. Mina idoler inom musik är Molly Sandén och Frans Walfridsson som var med i idol förra året. Inom bloggar är mina förebilder Hanna Sahlqvist och Julia Sundelin. Youtuber är Elin Andersson.

4. Vilken är din stora dröm?

- Min stora dröm är att jag i framtiden ska må bra och vara stolt över mig själv. Det skulle även vara en stor dröm om jag kunde resa någonstans i världen där det är magiskt fint. Eller om jag kunde uppfinna mitt egna land, den skulle heta fridanummer1.


5. Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?

- Jag försöker lägga upp minst två inlägg per dag och jag tycker själv att det går bra nu. Men jag vill lägga ner mer tid än vad jag gör nu, men det är att jag har svårt att hinna med det på vardagarna när jag kommer hem efter skolan.


6. Fyra måsten innan nyår?

- Ifall det ska vara fyra måsten som handlar om nyår, så måste jag vara tråkig och säga att jag inte har några måsten. Det är för tidigt att tänka på det nu. Fråga mig om någon månad, så kanske jag har ett svar då, för nu har jag inga måsten än så länge.


7. Vad gör du helst när du är ledig?

- När jag är ledig en dag så vaknar jag runt klockan 10 eller 11 och gör mig en god frukost. Efter det sätter jag mig framför datorn och kollar på någon serie eller film på Netflix. Några timmar senare går jag ut och fotar lite bilder till bloggen och instagram. När jag kommer in igen, sätter jag mig framför datorn och redigerar bilderna. Ytterligare några timmar senare så sätter jag på en varm dusch och fixar iordning mig inför kvällen med en ansiktsmask och musik. Sen går jag och lägger mig. Det hade varit en perfekt dag för mig.

8. Vad består din vardagliga rutin av?

- Det är olika beroende på vilken dag det är, eftersom att vi börjar olika tider på vardagarna i skolan. Jag kan berätta hur en måndag ser ut för mig. Det börjar med att jag vaknar klockan 5 på morgonen. Ibland duschar jag på kvällen innan men vi kan säga att jag duschar på måndagsmorgonen för det gör jag ibland också. Så då duschar jag och sedan klär jag på mig kläderna som jag ska ha på mig. Efter det så äter jag frukost. Jag fixar iordning mig inför skolan, jag borstar mina tänder och mitt hår, tar på mig ett armband. Sedan när klockan är 06:15 så går jag till bussen och åker bussen till stationen och sen byter jag buss och åker med den andra bussen till skolan.


9. Vad brukar du och dina vänner göra när ni umgås?

- När jag är med mina vänner så brukar vi prata, sitta vid mobilen, eller göra något annat, det är olika.


10. Vad för något i ditt liv skulle du vilja uppleva igen?

- Jag skulle vilja uppleva Norrland igen och vi kanske ska åka dit nästa sommar igen, så dit längtar jag till. När vi var i Norrland för två eller tre år sedan, så åkte vi till Stekenjokk och Fatmomakke. Det var väldigt fint där, vi åkte även över Högakustenbron.


11. Vad uppskattar du mest i ditt liv?

- Det jag uppskattar mest i mitt liv är att jag har så fina vänner och en så fin familj som alltid stöttar mig i alla lägen och dem hjälper mig så gott som de kan. Det gillar jag mest med dem. Man kan alltid prata och dem lyssnar alltid på en.

Jag taggar dessa elva bloggare:

@karolinss @elinjohansson @smallprettythings @karolinaar @felixhagman @pdotter @emmals @linnahlborg @linafoto @mires @originalet

Mina frågor till er:

1. Hur länge har du bloggat? 2. Hur gammal är du om 10 år? 3. Favoritfärg? 4. Vad gör dig glad? 5. Om du hade varit ett djur, vilket hade du då varit och varför? 6. Vilken är din turnummer? 7. Favoritmaträtt? 8. Vilken bloggportal bloggar du på? 9. Favorit sommarminne? 10. Glass eller godis? 11. Ditt humör?

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

skojamindojja
skojamindojja,
Kul att läsa dina svar! Min veckans blogg tävling är nu avslutad, så kika in och se ifall just DU vann. Tack för att du var med och deltog, kram<3
nouw.com/skojamindojja
fridadahl
fridadahl,
Åh tack så mycket, ska gå in och kolla det nu <3 kram
nouw.com/fridadahl