how to be inspired in summer

1. Gör ditt eget. Istället för att gå till affären och köpa en tröja med tryck på. Gör det själv. Då blir det mycket mer personligare. Så ifall du har en vit t-shirt, annars kan du köpa en om du inte har det hemma, och sen köper du färg eller vad du vill ha på den. Ifall du vill ha ett tryck på tröjan, så kan du skriva ut en bild från google och klistra fast den på din tröja. Det finns säkert någonstans på internet där du kan se hur man gör det.

2. Gör hemmagjord isglass. Ni vet den tiden på sommaren då det är väldigt varmt och man är sugen på glass. Det är inte alltid att det finns en glasskiosk nära där man bor. Då har jag lösningen på problemet. Gör din egen isglass. Det är både gott och nyttigt, eller? Jag tror det i alla fall. Det enda man behöver till det är en glassform, saft eller vad man vill ha för slags smak på glassen. Oftast brukar det vara saft. Sen sätter man det i frysen och väntar ett tag. Sedan har man sin egen isglass. Som sagt så är det bra om man inte har en glasskiosk i närheten där man bor.

fotokälla - nouw.com/emmals

3. Gör en summer bucket list. Det kan vara kul och bra att skriva ner lite saker man vill göra under sommaren. Till exempel att spela minigolf, bada, vara med vänner. Sen när man har gjort saken på listan, så kryssar man för den punkten. Då har man alltid saker att se fram emot.

4. Åk ut med båten och ha med picknick. Ifall du har en båt i närheten och en sjö eller någonstans där det finns vatten. Ta med dina vänner och ut till en ö och ha med er picknick och bara prata om allt möjligt. Det fungerar lika bra att stanna kvar på stranden eller vara hemma, om ni inte har någon båt. Det kan vara skönt att bara få vara med sina vänner och prata om det man känner för. Dessutom fika är alltid gott, eller hur?

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer