hey, det här är jag -> välkomna

Frida Elisabeth Dahl heter jag, 16 år, dansar och fotograferar på min fritid. Jag skulle väl vilja beskriva mig själv som en glad och positiv tjej och jag vill lära mig nya saker nästan hela tiden. Just nu går jag första året i gymnasiet och det känns som att jag har valt rätt linje, så det är roligt. För er som undrar vilken linje jag går i, så går jag barn-och fritidsprogrammet (BF) och jag har hamnat i en bra klass. Jag valde detta för jag att jag vill jobba med barn senare i livet.

Jag försöker verkligen att uppdatera bloggen med minst två inlägg om dagen, ibland går det bra och ibland dåligt. Eftersom att jag har runt en timme till skolan så måste jag gå upp tidigt, det gör att det blir svårare att uppdatera bloggen. Det kommer därför att komma mycket tidsinställda inlägg, men det har jag redan pratat om i ett annat inlägg, ni kan läsa det här ifall ni skulle vilja det. Ni får jätte gärna komma med förslag på vad ni vill läsa här i bloggen.

Saker som gör mig glad:

- Min familj och mina vänner som alltid stöttar mig

- En stund i skogen, med en kamera i handen, när man hör fåglar kvittra, då är jag glad

- På dansgolvet, framför en bra låt och bara kunna släppa loss

- Gymnasiet, jag känner verkligen att jag har kommit i en bra klass och rätt linje

Foto: Självporträtt på mig själv med min systemkamera

Någon gång inom snar framtid (säger man så?) kommer jag iallafall att göra ett inlägg om hur jag fick intresset med att fotografera, för det tror jag kan bli roligt att läsa, eller vad tycker ni? Kommentera. Därför kan ni redan nu fundera på några frågor som ni vill få reda på om mitt intresse som är att fotografera.

Vad får du läsa om här då, kanske du undrar?

Jo, jag bloggar främst om min vardag, vad jag gör bakom bloggen, när jag inte planerar eller skriver ett inlägg. För att bloggen inte ska bli allt för tråkig, ni kanske vill läsa något som jag inte skriver om, så får ni gärna kommentera förslag när som helst. Det är ju ändå ni som ska läsa den, så då tycker jag att ni också ska få vara med i inläggen. Ibland har jag även bloggtävlingar, där ni får chansen att vinna en shoutout på eran blogg, det brukar vara uppskattat.

Jag hoppas att ni vill stanna kvar på min blogg och fortsätta att läsa den. Som sagt, jag försöker att uppdatera bloggen minst två gånger per dag, men det kommer att komma mycket tidsinställda inlägg, det är dock inget som märks i inlägg, utan det gör bara allt mycket enklaste för mig. Ni får ha en bra dag.

Kram Frida ♡

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

Selmabuhre
Selmabuhre,
Hej! var gärna med i min veckans blogg, kram 😊
nouw.com/selmabuhre
fridadahl
fridadahl,
Åh vad roligt 😊
nouw.com/fridadahl