get to know me better - tag

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Jag är tillbaks här på bloggen igen efter nästan tre veckors paus. Men det har varit mycket med skolan, så som plugg och prov. Så jag har behövt lägga min tid på att fokusera på skolan. Men nu är det över och imorgon och fyra veckor framåt ska jag ha praktik. Så nu har jag tid att blogga igen och jag är så taggad på det. Ni får gärna kommentera vad för inlägg ni vill ha framöver, så ska jag fixa det till er. Det kommer i alla fall komma mer inlägg nu, så håll utkik. <33

Get to know me better - tag

Jag tänkte svara på några frågor om mig själv, så får ni lära känna mig lite bättre. Frågorna hittade jag här och jag har valt ut några från dem som jag kommer svara på i detta inlägg. Ni kan ju kommentera om ni vill ha en del 2 eller om ni har några egna frågor. Ni får också gärna kommentera vad ni tycker om en del frågor, till exempel det med alkoholen och vad ni tycker är viktigt i ett förhållande.

1. Vad heter du? Jag heter Frida Elisabeth Dahl.

2. Hur gammal är du? Jag är 20 år och fyller 18 juni.

3. Vart kommer du ifrån? Jag är född och uppvuxen i Sverige, Småland.

4. Hur lång är du? Det var ganska länge sedan jag mätte mig, men senast var jag 159,5 cm har jag för mig.

5. Vad älskar/hatar du? Jag älskar min familj, mina vänner, fotografera, blogga, dansa/sjunga och att skratta. Jag hatar att människor mår dåligt, blir mobbade, misshandlade, ja det finns egentligen mycket mer.

6. Vad är viktigt i ett förhållande? Att man har roligt tillsammans och att man litar på varandra.

7. Brukar du dricka alkohol? Jag har aldrig testat alkohol och som jag känner nu så vill jag inte testa det heller. Jag vill bara säga till er där ute, att man kan ha roligt även om man inte dricker alkohol. Jag menar inte att det är något fel med att dricka alkohol, för det får man bestämma helt själv. Men det är många som känner att man "måste" dricka alkohol för att ha roligt/passa in. Men man ska aldrig dricka för att man känner att man är tvungen till det, ifall man ska dricka så ska man dricka för att man själv vill det. Ifall någon tvingar dig till alkohol eller droger eller något liknande, så är det inte äkta människor du borde umgås med. För äkta människor tjatar inte på dig, dem förstår/accepterar ett nej.

8. Är utsidan viktig? Utseendet är ju det första man ser, så det är väl ett plus. Men jag skulle inte säga att utseendet är så speciellt viktigt. En människa kan ju se bra ut i utseendet men personligheten är inte alls bra. Men om man blir intresserad av någon så tycker jag att personligheten är det viktigaste.

9. Hade du kunnat vara tillsammans/vän med någon som sitter i rullstol? Ja, absolut. Alla människor är lika mycket värda, oavsett hur man ser ut, bakgrund, läggning, om man har någon diagnos, sitter i rullstol, med mer.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer