frida recenserar bloggar #5

nouw.com/systrarnaq

Jennifer & Stina

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Här kommer ett till inlägg i serien "Frida recenserar bloggar" och jag hoppas att ni tycker om serien. I förra inlägget i serien så skrev jag ju att jag ska uppdatera denna serien varje söndag. Men som ni märkte så kom det inget inlägg förra söndagen. Det var för att jag kände att det skulle bli för mycket ifall det kom två sådana inlägg direkt efter varandra. Eftersom att jag inte hade uppdaterat något innan förra söndagen efter det sista inlägget. Okej, det där var en komplicerad förklaring kanske, men hoppas att ni förstår förklaringen.

Iallafall, jag ska nu försöka lägga upp ett inlägg i serien varje söndag. Vi får se hur det går med det. Om ni vill läsa förra inlägget så kan ni läsa det här och annars kan ni kolla kategorin "frida recenserar". Det var allt jag hade att informera om, nu börjar vi med själva inlägget. Ha det bäst <33

Ni kan hitta dagens blogg här om ni också vill läsa en inspirerande blogg <33

1. Bloggnamn

Deras bloggnamn är då systrarnaq och det namnet tycker jag är fint. Eftersom att det speglar vem dem är, alltså att det är två systrar.

2. Header / bloggtitel

De har en header och den kan ni se längst upp på detta inlägget. Det är alltså första bilden i inlägget. Vill förresten bara tillägga att alla bilder i detta inlägget är från deras blogg. Väldigt fina bilder. Jag tycker iallafall att headern är väldigt fin. Precis som med bloggnamnet så speglar bilden vem de är. Man får liksom se hur de ser ut direkt när man går in på deras blogg, vilket jag tycker är bra. Jag gillar färgerna i bilden också.

3. Designen

Jag tycker att designen är fin och lätt. Alltså att det inte är så mycket olika färger och som sagt så tycker om jag när det inte är så mycket olika färger. Eftersom att det lätt kan bli förvirrande och jobbigt annars. Hoppas nu inte att ni tycker att jag har för många olika färger, haha :)

4. Blogginlägg

Jag älskar deras inlägg. Dem är så inspirerande och jag får lära mig mycket nytt av dem. Dessutom så har de så fina bilder i inläggen. Ja, ni ser ju i detta inlägget. Jag gillar även att de har mycket bilder på dem, för då får man se vem de är. Det blir även mer inspirerande att läsa inlägget då.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer