frida recenserar bloggar #1

Ja, då var min serie äntligen igång och här är första inlägget. Glöm inte att kommentera i detta inlägget om du vill vara med i denna serien.

FRIDA RECENSERAR #1 - FRIDADAHL.SE

Ja då var serien som sagt igång och första bloggen är faktiskt min egen. Ni kanske tycker att jag är "ego" som tar min blogg först. Men jag tänkte att det kunde vara roligt eftersom att bloggen fyller som sagt ett år idag. Så jag vill liksom att det ska bli lite extra speciellt att den börjar, om ni förstår. Jag ska kanske även säga en till sak innan själva recensionen börjar. Det är att jag kommer ha fyra rubriker som jag kommer recensera, ni kommer se det när ni skrollar neråt. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Då börjar vi, är ni redo? ♥

1. BLOGGNAMN

Mitt bloggnamn är då nouw.com/fridadahl men jag har köpt en domän så att det blir fridadahl.se men vilket man skriver in spelar ingen roll. Det kommer ändå komma till bloggen. Varför jag valt just det namnet är för att det är så jag heter. Frida är mitt förnamn och dahl är mitt efternamn. Jag tycker om när det är något personligt och jag tycker att det är personligt när man har sitt namn som bloggnamn. Men det är ändå fint om man inte har sitt riktiga namn. Jag tycker att det är lättare att komma ihåg bloggnamnet när jag har det.

2. HEADER/BLOGGTITEL

Just nu har jag en bloggtitel, för att jag förtillfället inte har någon bra bild. Dessutom hittar jag ingen bra sida där man kan beskära storleken som headern behöver för att passa in. Men jag tycker själv att den bloggtiteln jag på bloggen är fin och på ett sätt blir det personligt även om jag inte har en bild. Eftersom att jag skriver mitt förnamn, mellannamn och efternamn. Under den står det att fotografering är min hobby och det är sant. Så jag tycker att det blir personligt. Jag kan såklart hålla med om att det kan vara finare med header.

3. DESIGNEN

Jag tycker att designen är fin. Det som är bra med designen är att jag tycker att tegelstenarna är fina och jag gillar grått. Det passar in till det vita men även det svarta och rosa. Ifall jag ska jämföra med de designerna jag har haft tidigare på bloggen, så kan jag säga att jag är nöjd med denna designen. Denna designen känns mer jag. Jag har säkert haft någon design tidigare som kanske har varit finare än denna, men detta känns mer jag. Jag känner nu att de desingen som jag har haft tidigare bara inte alltid har passat in och varit jag.

4. BLOGGINLÄGG

Det ingår så mycket i kategorin "inlägg" men allmänt skulle jag väl säga att jag gillar inläggen som jag gör/skriver. Jag har kollat tillbaks på mina gamla inlägg på bloggen och jag gillar dem mer på ett sätt men sen gillar jag de jag gör nu också fast på ett annat sätt. Jag tycker själv att jag har blivit bättre på att skriva och formulera mig. Men jag säger inte att jag har blivit helt proffs på det, för det tycker jag inte själv. Jag känner också att uppdateringen på inläggen har blivit bättre och mer seriösa på ett sätt och det gillar jag mycket.

VAD TYCKER NI OM SERIEN?

Ja, då var första inlägget på min nya serie klar, vad tycker ni? tycker ni om det? Jag själv blev nöjd med det. Men såklart, det kommer bli bättre med tiden som går. Detta var ju bara första inlägget och jag kommer utvecklas om hur jag skriva inläggen. Jag tycker att det är svårt att kommentera sin egna blogg, så jag tror att det kommer bli bättre när jag inte gör det på min egna. Jag vet inte varför men det känns bara konstigt och det är samma sak när jag ska beskriva mig själv. Men jag kommer ju lära mig med tiden som går. Eller hur? ♥

// Frida

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer