fredagstankar

LÅNGFREDAG = RÖD DAG

God morgon mina fina bloggläsare! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Idag är det långfredag och det innebär att det är en röd dag, alltså att de flesta är lediga från sina jobb och skola. Planerna för dagen är att vi ska åka in till stan och klippa Sigges klor. Jag ska även läsa i boken, plugga till proven, fixa mitt rum. Sen lite senare så ska vi ha lite gäster som ska fika med oss. Det ska bli kul. Just nu lyssnar på musik, favoriten.

snön är här igen

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret, vad tror ni jag såg? En fågel? Nej. En hund? Nej. Snö? Ja.

Det betyder att snön är tillbaks och jag trodde för ett tag att det var vår. Det var ju varmt ett tag och man kunde sitta ute i solen utan att frysa. Men sen helt plötsligt låg snön på gräset igen. Så tydligen vill inte snön att det ska bli vår och därför retas den med oss, haha. Jag gillar snö när det är vinter ibland, men nu när man vill ha vår, vill man inte ha snö. Den kan aldrig bestämma sig liksom. Men det kan vara fint ibland också.

DU ÄR FIN SOM DU ÄR

Du ska inte behöva ändra på dig för att någon annan vill att du ska göra det, du ska göra det för att du själv vill det. Du ska få se ut precis som du vill, utan att någon ska kommentera det. Du är fin som du är och du är unik. Varje liten del på din kropp är du och du är den bästa versionen av dig själv. Ingen ser exakt ut som dig. Så våga vara dig själv, det kommer du längst på, jag lovar. Alla ska acceptera varandra för vem man är.

Elin Johansson - här - klicka på bilderna i inlägg för att komma till bildkällorna och inlägget

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer