första inlägget detta år

Hej fina ni! ♥ Hur mår ni?

Det blev inte riktigt som planerat med bloggen. Jag vet helt ärligt inte vad som hände, jag hade planerat så många inlägg som jag tänkte lägga upp under förra månaden. Men det blev inte så och jag har ingen speciell förklaring till det. Men nu från ingenstans fick jag bara feeling till att skriva ett blogginlägg och jag vill börja blogga igen. Jag vet att jag skriver det här ofta, att jag vill börja igen men sen blir det aldrig något långvarigt. Jag önskar att det inte var så, för jag älskar att blogga. Men nu är jag i alla fall tillbaks här igen och förhoppningsvis sista gången jag gör ett sådant här inlägg där jag skriver att jag är tillbaks. Men denna gången kommer jag bara lägga upp inlägg när jag har tid eller känner för det. Jag vill inte känna någon press/stress att jag måste lägga upp ett inlägg, för det ska vara något man tycker är rolig, inte jobbigt. Men det kommer nog komma ganska många inlägg ändå. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag är, för nu kör vi igång det här igen. Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska skriva om eller om jag ska tipsa om något.

Jag tänkte i alla fall att jag i detta inlägg kan svara på några frågor. Då får ni lära känna mig lite bättre. Ni får också gärna svara på dessa frågor om ni vill. Jag hittade frågorna här men jag tog inte med alla frågor och en av frågorna la jag till som extra utöver de frågorna.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Svar: Det var en svår fråga, för jag skulle inte vilja ha barn just nu, så jag har inte riktigt tänkt så långt med namn. Men jag tycker att Chloe, Lilly, Zoey, Madison och Leah är fina namn. Jag tycker mer om engelska namn än svenska.

2. Har du bra självförtroende?

Svar: Både ja och nej. Jag har inte det bästa självförtroendet men ändå så att jag klarar mig. Jag behöver jobba på det och även självkänslan. Men det tar tid och det får det göra. Det är aldrig bra att stressa fram något, då blir det inte bra.

3. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Svar: Ikväll innan jag ska sova så måste jag plugga inför ett prov, lägga fram kläder jag ska ha på mig imorgon och sen ska jag även titta på Youtube. Sen så får jag väl se om det händer något mer under kvällen.

4. Beskriv ditt drömutseende?

Svar: Jag och mina vänner pratade om det i lördags och om jag ska vara helt ärlig så går jag inte efter utseende. Eller såklart så är det utseendet man ser först när man inte känner personen och utseendet ger insidan en chans som man brukar säga. Men för mig är insidan det viktigaste. En person kan se väldigt bra ut men om insidan är hemsk så skulle det aldrig fungera ändå. Jag har dessutom ingen speciell typ av utseendet. Som sagt, jag faller mer för personligheten/insidan. Det viktigaste för mig är att personen har humor, dock så skrattar jag åt ungefär allt. Men att personen förstår och kan skämta, för jag gör det rätt ofta, fråga min familj och mina vänner, så vet ni ;) Men även att personen är snäll och accepterande. Det är även ett plus om personen har något mål eller någon dröm i livet.

5. Dagens tacksamhet?

Svar: Att jag har en så fin familj och fina vänner. Dem ställer alltid upp för mig och peppar mig när jag mår dåligt eller har en dålig dag. Att jag har mat på bordet, någonstans att bo. Jag vet att alla inte har det så och jag tycker verkligen att det är så hemskt. Jag önskar att jag kunde göra så alla har det så, men det går tyvärr inte, åtminstone inte helt själv.

6. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?

Svar: Ja det har jag. Eller kanske inte från när jag var liten bebis, vad jag vet. Men från några år sedan har jag fortfarande kvar klädesplagg från.

7. Vad väljer du, godis eller chips?

Svar: Chips alla dagar i veckan. Jag älskar chips och äter inte plockgodis eller choklad exempelvis. Det var flera år sedan jag åt det. Men chips äter jag, dock inte ofta. Minns inte ens sist jag åt det, förra året i alla fall ;) men det är absolut godare än godis.

8. Hur uppvaktar man dig?

Svar: Om jag ska vara helt ärlig så blir jag glad för det minsta lilla, bara tanken av att någon bryr sig och tar sig tiden. Det räcker egentligen med att bara finnas där och kanske ge en kram. Men om man vill göra något extra så är det alltid kul att få blommor, rosor kanske. Jag har inte riktigt tänkt på det där, för jag blir som sagt glad för det minsta lilla.

9. Har du rykten efter dig?

Svar: Jag har haft det för några år sen som inte stämde men idag vet jag inte riktigt. Inte vad jag hört, men något kanske.

10. Din absolut sämsta egenskap?

Svar: Jag skulle nog säga att det är att jag har svårt för att säga ifrån ifall en person gör något/säger något som egentligen sårar mig. och att jag förlåter människor för lätt. Jag behöver jobba på det och jag håller på med det, men det är svårt. För jag vill att alla ska må bra och alla kan göra fel eller misstag. Men sen kanske inte för många gånger.

11. Din bästa egenskap?

Svar: Den hänger ihop med förra frågan, att jag vill alla ska må bra och jag bryr mig om alla. Alla förtjänar det bästa. Jag vill att ingen ska känna sig ensam eller må dåligt.

12. Kan man vara vän med sitt ex?

Svar: Ifall man gjorde slut på ett fint sätt och har respekt/förståelse för varandra, så tänker jag att man kan det. Men kanske inte om en av dem fortfarande har känslor för den andre för då kommer det inte sluta bra. Personen kommer bara tänka på det då, vad jag tror.

13. Hade du kunnat ha distansförhållande?

Svar: Om jag verkligen tycker om personen och vill spendera resten av mitt liv med personen, så ja. För kärleken är för stark för det. Dessutom så kan det ju vara bra att ha distans för man får sakna varandra och det blir mer speciellt när man sedan träffas. Men samtidigt så vill jag inte ha för lång distans, helst. Om jag skulle få välja själv hur lång distans så max 4-5 timmar bort. Men man vet ju aldrig hur det ser ut i framtiden.

14. En vacker person?

Svar: Jag kan inte bara välja en person. Min familj och mina vänner är vackra. Men om jag skulle säga en kändis/influenser så tycker jag att Ina Jared är vacker, bara kolla på henne.

15. Bäst just nu?

Svar: Att jag har fått en snap från min bästa vän som gör mig så glad, så jag ska svara henne direkt nu.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Tror tyvärr att allt planerande etc kan ställa till de för en, det gör de j alla fall för mig! Men välkommen tillbaks 😘

nouw.com/seagullcrying
fridadahl
fridadahl,
Förstår dig och jag håller med. Tack så jätte mycket ❤️
nouw.com/fridadahl
LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul att du är tillbaka <3

nouw.com/louiseedling
fridadahl
fridadahl,
Taack så jätte mycket ❤️
nouw.com/fridadahl