f r e d a g ♡

Nu är äntligen helgen här

Hej på er alla fina ni! ♡ Jag hoppas att eran fredag har varit bra, även ifall den inte är riktigt slut än. Ikväll är det idol och det ska jag kolla på, jag hejar som sagt på Feliks, Vilka hejar ni på? Egentligen så tycker jag att alla är bra på sitt eget sätt, men vissa sjunger bättre än andra.

2 PLANER FÖR DENNA HELGEN

» Plugga. Vi har ett idrottsprov, redovisning inom lärande & utveckling, och boken som vi läser i svenskan, är tills nästa vecka. Så nu har jag mycket att plugga till. Jag tycker själv att vi inte har så jätte mycket läxor, det är mest inlämningar och redovisningar och det tycker jag om.

» Städa mitt rum. Just nu är mitt rum lite kaos, det ligger massa saker på golvet, för att jag har tagit bort ett skrivbord. Så idag ska jag tömma lådorna som satt i skrivbordet, så att pappa kan slänga dem på soptippen i helgen. Ifall ni vill att jag ska visa er hur mitt rum ser ut, kommentera det så ska jag försöka fixa det, genom bilder. Jag tycker själv att det är roligt att läsa bloggar som visar sitt rum, för då blir man själv motiverad.

​MASSA KRAMAR FRÅN MIG TILL ER ♡

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer