​♥ ett viktigt inlägg ​♥

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Jag skulle vilja be er läsa detta inlägget och ta åt er av det som står, för det är väldigt viktigt. <33

Något jag har lärt mig under dessa 19 år som jag har levt så är det att man är fin som man är. Det spelar ingen roll hur man ser ut, vart man kommer ifrån, vilken läggning man har, osv. För man är precis lika mycket värd som alla andra och man är lika fin som alla andra.

Det är inte alltid man känner sig fin, det är inte alltid man känner sig värdefull eller älskad. Men man måste komma ihåg att det bara är en känsla inom sig, det är inte den riktiga sanningen. För den riktiga sanningen är att man alltid är fin, oavsett hur man känner inom sig. Man är alltid fin oavsett om någon annan säger det till en eller inte.

Det är viktigt att man känner sig nöjd med sig själv och kan vara stolt över sig själv och det man har åstadkommit. Om det finns en sak du vill ändra på dig själv så gör det, det är ingen som har rätt till att hindra dig. Men gör det då för din egen skull och inte för någon annans.

Jag vill bara att du ska veta att du aldrig är ensam. Även om du ibland, eller kanske till och med alltid, känner att du är ensam och att det inte finns någon nära dig eller som bryr sig om dig. Jag vill bara att du ska veta att det finns fler som känner exakt som dig, som känner sig ensamma och som inte har någon i närheten. Men även om man känner att det inte finns någon som är nära en så kom ihåg att det inte alltid behöver vara så.

Om du till exempel har förlorat någon som stod dig nära, det kan både vara människor och djur, kom ihåg att människan/djuret alltid kommer finnas med dig ändå. I hjärtat kommer du alltid bära med dig änglarna. När du har förlorat någon, tänk inte på de dåliga stunderna. Utan tänk istället på de bra stunderna, alla bra minnen. För det kommer göra dig mycket gladare. Och då när du tänker på människan/djuret du har förlorat så kommer du ändå vara glad och tacksam för den stunden ni har haft tillsammans.

Det finns ingen annan som dig, så bara var dig själv. Och kom ihåg att du är fin som du är, ändra inte på dig själv för någon annan. Du förtjänar det bästa, så ta hand om dig <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

Lisa Löfberg ,
Så himla fint inlägg och du förmedlar meddelandet helt fantastiskt. Älskar verkligen din blogg! Ha en jättebra dag 😊
lisalofberg.com
fridadahl
fridadahl,
Åh tack vad glad jag blir ❤️ ha en jättebra dag du med 😊
nouw.com/fridadahl
Idamida
Idamida,
Vilket grymt fint inlägg! <3 Tusen tack!
nouw.com/idamida
fridadahl
fridadahl,
Tack så jätte mycket, verkligen <3
nouw.com/fridadahl