ett perfekt sommarlov

Halloj på er fina ni! Hur mår ni?

Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Försöker även komma på lite idéer till blogginlägg som ska komma upp nästa vecka. Jag ska snart plugga lite till ett prov som vi har på tisdag och skriva på några inlämningsuppgifter. Vi ska även snart äta middag. Så det är vad som händer just nu och under dagen. Det är som sagt valborg idag och på kvällen ska vi åka förbi med bilen och kolla på majbrasan. Vad är era planer för valborg? <33

Fotokälla: Hanna Sahlqvist

Nu är det ju snart sommarlov, bara 8-9 veckor kvar, tror jag. Vi får i alla fall sommarlov vecka 24. På sommarlovet vill man ju oftast hitta på massa saker, medan man ibland bara vill ta det lugnt. De stunder då man vill hitta på massa saker, kan det ibland vara svårt att komma på vad man vill göra. Därför kommer jag här med sex olika tips på vad man kan göra för att få ett perfekt sommarlov. Så varsågoda att ta del av tipsen och ha ett bra sommarlov.

GUIDEN I HUR MAN FÅR EN PERFEKT SOMMARLOV

1. Bjud hem dina vänner på ett poolparty. När det är varmt och man kan bada i poolen utan att man fryser, då är det sommar. Ifall ni har en pool där hemma, så kan ni ju alltid bjuda hem era vänner på ett poolparty. Det är både roligt och ni får tid att umgås med era vänner.

2. Åk på semester med familjen eller vänner. Det bästa med sommaren är att det oftast är väldigt varmt och skönt. Någon gång händer det ju att det regnar, men mestadels så är det sol. Därför kan det vara kul att åka till ett ställe där man kan kampa en vecka. Till exempel i Öland. Så ta med dig din familj eller dina vänner och åk till ett ställe där ni kan spendera en vecka på att sola och bada. Behöver ju inte vara i vecka, kan vara kortare eller längre.

3. Vattenkrig med dina syskon. Det är ju alltid roligt att hitta på något med sina syskon. Ifall man inte har några syskon, så är det lika roligt med sina vänner. Så varför inte köra vattenkrig mot varandra? Det är både roligt och man har något att göra. Man kan ju antingen köra med vattenpistoler men man kan även köra med vattenballonger och kasta mot varandra. Det är en rolig idé ifall man inte har något att göra, hihi.

Fotokälla: Hanna Sahlqvist

4. Testa sommarens olika glassar. Åk till en butik där de säljer glassar och köp några glassar som du vill testa. Då vet du vilka glassar du gillar och vilka du vill äta hela sommaren. Förhoppningsvis så kanske någon av glassarna finns kvar nästa sommar också och då kan du äta de igen. Det är ju jätte bra.

5. Gör en sommar låtlista på Spotify. Leta fram massa bra låtar på spotify så att du får sommarkänsla varje gång du lyssnar på de låtarna. Ifall det är till exempel vinter och du längtar till sommaren, så kan du ju alltid sätta på en av de låtarna. Då blir du taggad inför sommaren och längtar till det. Musik är alltid ett bra tips, oavsett vad man än gör. Kanske inte jämt, men väldigt ofta. Det funkar till de flesta tillfällena.

6. Starta en blogg och ge andra sommartips. Du kanske har andra tips på vad man kan göra under sommarlovet än de jag har tagit upp här i detta inlägget. Du kanske gillar att fotografera och skriva, precis som jag. Så varför inte starta en blogg och inspirera andra. Jag tycker det låter som en bra idé.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer