en torsdags lista

Hur har din vecka varit hittills? Min vecka än så länge har varit bra, dock har det gått lite segt, det brukar gå mycket snabbare. En inställd lektion, prov, skratt, det har som sagt varit en bra vecka. Jag har hunnit med det jag ska, så det är jag glad för. De sista dagarna på veckan blir säkert också lika bra, det får vi hoppas på.
Dagens positiva: Vi har haft ett prov idag i matte och nu är det avklarat. Det känns både bra och dåligt, men mest bra. Förhoppningsvis har det gått bra, jag får se det nästa vecka, hoppas jag. Förresten, tack så jätte mycket till er för att ni peppade mig på morgonen med att provet skulle gå bra, det gjorde min dag, helt ärligt.
Dagens negativa: Jag har träningsvärk från igår på idrotten, då vi körde styrketräning. Vi hade det förra veckan också och då blev det värst på fredagen, så det blir väl antagligen likadant imorgon också. Det märker jag väl, ifall jag har svårt att gå, haha. Jag tror att det blir bra ändå, man ska ju som sagt alltid tänka positivt, eller hur?
Idag drömmer jag om: Att jag någon gång i framtiden kan inspirera människor till att bli motiverad på skolan, för det är en viktig del av sitt liv. Det är i skolan som man lär sig mycket tills man ska klara sig själv ute i livet, med jobb, boende, allt sånt där som är viktigt. Man blir mer motiverad när man har något att se fram emot, ett tips.
Kommer du äta något gott ikväll? Nej, eller vi har precis ätit från McDonald's, så jag har ätit något gott idag, men inte ikväll. Det får räcka med en gång, inte för mycket.
Hur kommer din kväll se ut? Jag har inga speciella planer för ikväll, så det blir väl antagligen att jag sitter hela kvällen framför datorn, mina kvällar nu för tiden, haha.
Har du några planer för helgen? Imorgon tänder de julbelysningarna i stan, så det ska vi kolla på. Annars har jag inga mer planer än det vanliga, att planera inlägg
Vilken låt lyssnar du på idag? Jag har faktiskt inte lyssnat på någon låt idag, eller det beror på om man räknar med Youtube eller inte. I sådana fall är det olika låtar.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar