en liten påminnelse

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget vill jag bara påminna er om en viktig sak. Jag vet att jag har skrivit mycket om detta tidigare, eller jag brukar skriva i slutet av inlägget lite kort. Men detta ämne är väldigt viktigt, så jag vill att ni läser igenom inlägget och tar åt er av det som står. Det jag vill påminna er om är att ni är fina som ni är. Ingen ska behöva ändra på sig för att någon annan säger eller tycker det. Det är du som bestämmer över dig själv, ingen annan. Om du vill ändra något med dig själv, gör det. Och om du inte vill ändra något med dig själv, så gör inte det då. Men om du vill ändra något så gör det för din egna skull och inte för någon annans. Oavsett hur du ser ut, så är du fin. Alla är fina på sina egna sätt. Låt ingen säga något annat om dig.

bilder från 5 maj 2019

Ifall du tycker något dåligt om en person, håll det för dig själv. Tänk på att en kommentar som "du är ful" kan skada en människa. Du vet inte vad personen går igenom. Personen kanske redan tycker att personen är ful och då är det inte bra om personen får höra det från andra personer också. Kom ihåg att ingen är ful. Hade du tyckt det var roligt ifall någon säger att du är ful? Tänk igenom en extra gång på vad du säger innan du säger saker som kan såra andra.

Det var allt jag tänkte skriva i detta inlägget. Som sagt, alla är fina på sitt sätt. Och man ska inte behöva ändra på sig för att man ska passa in eller göra andra nöjda. Man bestämmer över sig själv. Ha en fin kväll och ta hand om er själva och varandra. Så hörs vi i nästa inlägg. Stor kram till er alla <33

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer