tillbakablick 2017

ETT ÅR FYLLT MED MÅNGA MINNEN <33

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Denna dagen har varit bra än så länge. Jag ställde första alarmsignalen på halv nio och sen vaknade jag av det. Men tydligen var jag så trött så att jag somnade om igen. För jag vaknade upp sen igen vid kvart i tio, Men det var skönt att sova länge nu när jag kan. Jag hade svårt att sova i natt, så det kan vara därför jag vaknade senare idag än vad jag brukar göra annars. Iallafall, sen vid 11 så gick jag en lång promenad med en väldigt bra vän. Det var väldigt skönt. Vi pratade om allt möjligt och vi tog även lite bilder. Jag kom hem runt ett ungefär. Sedan dess har jag inte gjort så jätte mycket. Jag har mest kollat på Youtube. Det blir lätt så att man fastnar framför det. Man kollar på ett klipp och sen har man helt plötsligt kollat på tio stycken. Men om man har tråkigt en dag så är det ett tips man kan göra. För det är väldigt roligt att kolla på Youtube, eller vad tycker ni? <33

Nu är det inte långt kvar av 2017. På måndag är det ett nytt år. Jag tycker att det ska bli skönt med att det blir ett nytt år, för då blir det som en omstart på livet. I detta inlägget tänkte jag dela med mig av några bilder från detta året. Det kommer bli två delar för annars kommer inlägget bli ganska långt. Jag tror att det blir bättre ifall det blir två delar. Men jag vet inte riktigt än när den andra delen kommer. Jag ska försöka skriva den imorgon, annars kommer den på söndag. För även om man inte tror det så tar det ganska lång tid att skriva ett inlägg.

Jag skrev in saker i min kalender så jag visste vad jag skulle göra kommande veckor. Jag tror inte jag använde den så mycket längre fram.

Jag och någon människa mer gick till skogen och jag passade på att fotografera lite bilder.

Januari 2017

Jag hade en så kallad "photoshoot" på mina blommor. Antagligen för att jag tyckte att de var fina att fotografera och det är det fortfarande.

En bild på mig i mitt längre hår och en av mina dåvarande favorit tröja. Jag gillar tröjan fortfarande men den är inte längre en av mina favoriter.

Första snön för året...skoja. Jag minns inte när första snön kom. Men det är ändå fint.

Februari 2017

Såhär såg det ut en morgon i mars när jag kollade ut genom fönstret. Väldigt fint med sol.

Här hade jag precis köpt nya hörlurar. Av vad jag minns det som så använde jag de inte mycket. Jag bara är sådan som person. Jag köper hörlurar men använder de inte.

Mars 2017

Här började det bli varmare...ändå hade jag på mig en kofta över linnet? Ja, bara för att jag skulle ta några bilder.

Jag såg en bild som Viktor Frisk (har jag för mig) la upp på hans instagram. Jag försökte göra något liknande, men inte samma saker som han hade.

April 2017

Även här hade jag en photoshoot, men denna gången inte med blommor, utan med mig själv.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, mer än att jag gillar bilden. Jag fotograferade några grenar på ett träd någon dag i maj.

Maj 2017

Dagen då jag fick sommarlov, 14 juni. Detta var på morgonen innan skolavslutningen.

Vi åkte till Kalmar och senare på dagen gick vi runt och kollade lite och vi åt även på en restaurang.

En till bild från när vi var i Kalmar. Bilderna är tagna dagen innan min födelsedag.

Tredje och sista bilden från Kalmar. Eller inte sista bilden jag tog men av de som jag valde ut för inlägget.

Juni 2017

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer