två flugor i en smäll

I dagens inlägg: tipsar om två böcker + en mysig outfitbild

God morgon fina ni! ♥ Jag hoppas att ni allihopa har sovit gott i natt. Kvart över elva ska jag vara iväg för jag ska som jag skrev igår i ett inlägg vara med några personer. Det ska bli väldigt roligt att träffa dem. Så nu ska jag äta frukost och fixa det sista innan vi åker. Det kommer ett inlägg senare under dagen som jag skrev ihop igår, jag hoppas att ni kommer gilla det. Kram.

Joakim Lundell: Monster

Första boken som jag tänkte tipsa om är Joakim Lundell's bok "monster" det som har hänt honom är väldigt hemskt. Jag tycker att han beskriver väldigt bra hur han har upplevt allt och hur han kände sig då när han var i den situationen. Boken är verklig och det är det som gör boken så bra. Ifall det inte hade varit en verklig bok så hade man inte fått samma känsla, eftersom att boken inte är sann. Men nu när den är på riktigt så får man en inblick i hans liv, om ni förstår vad jag menar, jag hoppas det. Jag tycker verkligen att ni borde läsa hans bok.

Therese Lindgren: Ibland mår jag inte så bra

Andra boken jag ska tipsa om är Therese Lindgren's bok "ibland mår jag inte så bra" och även denna boken är verklighet. Jag har inte läst klart hela hennes bok, för den är ganska lång och har inte haft tid just nu till att läsa den. Hon har även gjort en ny bok som har kommit ut. Även den har jag läst på lite i början men inte hela. Men den första boken som hon publicerade, om man säger så, tycker jag är väldigt bra skriven. Även Therese skriver bra text om hennes liv och tankar. Jag tycker att ni borde läsa både hennes böcker, det är hon värd, eller hur?

Oktober 2017 : En mysig outfit

Här ser ni mig i en av de mysigaste outfiten. Jag kanske har lagt upp denna bilden tidigare, jag har ingen aning, men outfiten är värd att läggas upp igen, eller hur? Ja det tycker vi ;) Tröjan vet jag inte vart den är ifrån. Byxorna är från en affär som heter Karlsson. Inte efternamnet Karlsson ifall det är någon som tror det. Nu ska jag äta frukost. Vi hörs senare. Ha en bra dag ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
God jul! Följ mig så följer jag tillbaka 😊 kram
nouw.com/malinhardstahl
fridadahl
fridadahl,
God jul, kram 😊
nouw.com/fridadahl