du är aldrig ensam

Ibland funderar jag på vad livet vore utan någon som bryr sig om en. Tänk att du ständigt behöver gå hem till din familj, men ingen bryr sig om att du kommer hem. Ingen säger hej, ingen kramar om dig, ingen frågar vad du har gjort ute så sent, ingen säger "jag älskar dig" eller "god natt".

Jag är glad över att ha en familj som bryr sig om mig, och jag är glad över att jag har så fina vänner som jag alltid kan prata med och som lyssnar på vad jag har att säga. Jag kan komma hem sent en dag och de frågar om jag har haft kul, och jag vet att jag alltid kan prata med dem.

Men det som gör mig ledsen är att jag vet att alla inte har det så som mig. Alla har inte vänner de kan prata med om vad som helst, alla har inte en familj som bryr sig om dem. Alla får inte höra "jag älskar dig" varje dag. Jag önskar att alla har någon som bryr sig om en, men det är inte så.

Varje dag får de kämpa för att ens orka gå upp från sängen, för dem känns det som att det inte är lönt att gå upp, för ingen kommer bry sig ändå. Allting känns meningslöst, allt kommer bli fel. Varje gång dem försöker med något, så börjar de tänka på alla dåliga saker om att ingen bryr sig.

Jag vill bara att du ska veta att det alltid finns någon som bryr sig, det finns alltid någon som innerst inne vill springa fram till dig och krama om dig. Men det är inte alltid synligt, för de kanske inte vågar, för de vet inte vad som händer om de gör något. Du är aldrig ensam, kom ihåg det.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar