bort med söndagsångesten

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. I detta inlägget tänkte jag ge er några tips man kan göra för att inte känna någon söndagsångest. Dessa tips kanske inte gör att all söndagsångest går bort, men det känns förhoppningsvis lite bättre ändå. Och kom ihåg att alla dessa tips kanske inte funkar för alla, eftersom att vi fungerar olika. Men förhoppningsvis fungerar något av dessa tips just dig. Kommentera gärna om ni har några andra tips än dem jag nämner i detta inlägget. Så hjälper vi varandra. Hoppas att något av tipsen hjälpte er, lite iallafall <33

1. LYSSNA PÅ MUSIK / KOPPLA AV

Mitt första tips är att sätta sig på en skön och lugn plats där man kan koppla av. Sätt på din favorit låt och bara lyssna, inte göra något annat. Bara ta det lugnt. När man är stressad eller har ångest, så behöver man koppla av, tror jag. Bara vara för sig själv och andas, det är viktigt.

2. OMRINGA DIG MED MÄNNISKOR SOM GÖR DIG GLAD

Mitt andra tips är att umgås med människor som gör dig glad och som du trivs med. Det behöver såklart inte bara vara människor, det kan ju också vara djur. Det kan vara bra att tänka på annat än på ångesten, då brukar det oftast kännas skönare.

Så ett tips är att bjuda hem till exempel vänner och bara hitta på något som får dig på andra tankar. Du kommer må mycket bättre av det.

3. KOLLA DENNA VIDEO

Mitt tredje tips är att titta på videon som är under detta tipset. För videon tar upp 10 tips på vad man kan göra när man har söndagsångest. Det är väldigt bra tips också. Så ifall ni vill ha fler tips än dessa som jag har skrivit i detta inlägget, så kan ni kolla in den videon.

Ett annat tips som tillhör detta tips är att kolla på Youtube. Det får en lugn. Dessutom så finns det videos för alla där, ett stort tips.

4. GÖR NÅGOT SOM DU BLIR GLAD AV

Mitt fjärde tips är att göra något som du blir glad av. Det kan till exempel vara att vara med dina vänner, spela fotboll, blogga, fotografera. Ja, det du gillar, helt enkelt. För då får du göra något roligt samtidigt som du får andra tankar än ångesten. Du är så värd att må bra, kom ihåg det.

VIKTIGASTE AV ALLT:

Jag tror att det viktigaste är, som hon sa i videon, att man accepterar det. Ibland känns livet toppen och man mår så bra. Men sen kommer det något i vägen som gör att man mår sämre. Det är viktigt att komma ihåg att det är bra att känna så, ibland. Som Bea sa i videon "du måste kunna känna och veta av dem här riktiga dipparna ibland, för att kunna känna och njuta av dem riktiga höjdpunkterna i livet."

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Vilka bra tips☺️
nouw.com/sandrakannasto
fridadahl
fridadahl,
Tack, vad glad jag blir 😊
nouw.com/fridadahl