bli inspirerad för skolan

HOW TO: be inspired for school

Vi känner alla någon gång att vi egentligen vill stanna hemma från skolan och bara vila ut oss en dag, det är inte konstigt att vi känner så någon gång. Skolan kan vara jobbig ibland, för det blir massa läxor, glosor, prov, allt på en gång. Man hinner inte koppla av. Därför har jag lite tips till er som någon gång känner att ni egentligen vill stanna hemma från skolan. Tips på hur man kan bli inspirerad och motiverad för skolan, hoppas att ni får lite tips.

Va glad och positiv - Det som nog hjälper mest till att bli motiverad för skolan är att vara glad och positiv, ha inställningen att detta kommer gå bra och du vill lära dig nya saker. Jag tror inte att du kommer så långt om du alltid tänker negativt och att du inte kan. Du vet egentligen att du kan, bara att du försöker.

Köp nya skolsaker - Något som jag blir glad och motiverad av är att köpa nya skolsaker. Du behöver inte köpa jätte mycket och dessutom så kan du alltid göra det till ditt eget. Ifall du har till exempel en gammal penna, dekorera den till ditt eget, så blir den som en ny penna. Då behöver du inte slösa på pengarna.

Plocka fram sakerna dagen innan - Den sista saken som jag tänkte tipsa er om idag är att plocka fram sakerna dagen innan. Du har mer tid till andra saker dagen efter, och då vet du att du inte har glömt något. Jag blir inspirerad till skolan om jag plockar fram sakerna dagen innan, för då vet jag att jag har koll.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer