at the moment list

Vad vill du förbättra med dig själv? Jag menar inte att jag vill sluta bry mig om personer, men jag vill sluta att tänka på vad andra kommer tycka. Till exempel om jag vill köpa en tröja som andra inte tycker är fin, så ska jag köpa den om jag tycker den är fin. Det är mitt val.

Om du bara fick bära en klädfärg resten av livet, vad skulle det vara? Jag tror det skulle vara grått, svart eller vitt. Just för att dessa färger är enkla och men ändå snygga. Jag går väldigt ofta med nästan bara svarta kläder ibland, vet inte varför, det bara blir så. Jag har vita skor.

Har du brutit något ben i din kropp? Nej, det har jag inte gjort.

Kaffe eller te? Te alla dagar i veckan, Always. Jag har smakat kaffe en gång och det var inte gott. Dock så är lukten "god" ibland, haha skumt. Jag föredrar såklart te framför kaffe. Jag brukar dessutom dricka te, men nu var det ett tag sedan. Det är mer på vintern jag dricker te.

Vad gör dig gladast just nu? Att prata med mina underbara vänner, de stöttar mig alltid och jag kan säga allt till dem. Även att kolla på Youtube, det finns så många personer på Youtube som gör mig glad. Såklart att blogga, för det gör mig alltid på glatt humör. Det finns mer.

Vad är frihet för dig? För mig är frihet att man får vad göra vad man själv vill, utan att någon ska bestämma över dig. Eller kanske inte exakt vad man vill, men jag tror ni förstår vad jag menar. Man får åka, gå, springa vart man vill. Vara med man vill.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer