☆ upptäck sverige - dag sju, åtta & nio ☆

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Detta inlägget är det sista av denna resa och det är lite tråkigt men det kommer kanske fler någon gång i framtiden. Ifall ni skulle vilja det.

När vi hade sovit där en natt åkte vi vidare, vi stannade vid detta fina ställe. Vi gick in i en affär för att vi behövde handla.

Vi åkte upp för en "lång" backe och kom till Sveriges högsta väg. Vi var även på Sveriges högsta by, inte här då. Men innan vi kom till detta stället.

Vi stannade vid en camping, igen, under natten. Man ser inte så jätte bra på denna bilden men det var fint där.

DAG 7 - TISDAG 1 AUGUSTI 2017

När vi vaknade dagen efter att vi hade sovit över på det där stället vid vattnet som jag pratade om tidigare, åkte vi vidare. Vi stannade vid ett ställe för att vi behövde handla. När vi hade handlat åkte vi uppför en lång backe. Eller den var inte jätte lång men ändå ganska och den var lite brant också. Vi var på Sveriges högsta by, men vi stannade inte där, utan vi åkte bara bredvid byn. Senare kom vi fram till ett ställe där man åkte på grus. Bredvid oss på båda sidorna var det berg och på vissa berg var det snö på som inte hade hunnit smälta. Vi var på Sveriges högsta väg. Själva vägen är inte hög men det är något med vattenytan eller något sånt har jag för mig. Det var i alla fall jätte fint där. Det började regna där så vi sprang fort in i husvagnen för lite fika skadar väl inte? haha. Vi fortsatte färden och hamnade sedan på en annan camping som vi skulle stanna över natten. Vi åt på en restaurang och gick in i en outlet, det är som en affär där de har kläder och andra saker. På kvällen spelade vi kort och Yatzy. Det gjorde vi väldigt mycket. Sedan gick vi och la oss och somnade.

Dagen efter; vi åkte vidare och stannade vid en rastplats och fikade. Därifrån kunde man se Åre, där man åker skidor på vintern.

Vi kom fram till en camping där vi skulle sova under natten. När vi kom fram utforskade vi vid vattnet och skogen.

DAG 8 - ONSDAG 2 AUGUSTI 2017

Dagen efter när vi var färdiga och hade checkat ut, åkte vi vidare. Vi stannade på ett ställe för att fika och då passade jag på att ta bilder, eller det har jag ju gjort på nästan varje ställen. Man kunde i alla fall se Åre backen från där vi satt, väldigt fint. Åre backen menar jag där man åker skidor på vintern. Sedan åkte vi vidare, undra hur många gånger jag har skrivit det nu. Vi stannade på en camping som vi skulle sova över natten. När vi hade fixat klart allt så gick vi i skogen och vid vattenfallet. Det där vattenfallet som ni ser på en av bilderna, det är ett av ställena de spelade in Ronja Rövardotter på. Det var väldigt vackert att gå runt och kolla men det var väldigt lerigt överallt på marken. Jag var väldigt smart, jag hade på mig ett par vita skor, de var inte vita när jag kom tillbaka till husvagnen igen. Vi gjorde även mat och satt ute i solen/skuggan och åt maten. På kvällen regnade det mest.

DAG 8 - TORSDAG 3 AUGUSTI 2017

Det vi gjorde var att vi åkte mycket bil för att vi var på väg hemåt. Men vi stannade på den sista campingen och det var väldigt fint där. Det var inte den bästa campingen men det var väldigt fint. Vi doppade oss en gång, det var kallt men inte jätte kallt. Vi åt glass och solade, spelade kubb. På kvällen kollade jag på Youtube. Det var en väldigt mysig dag.

DAG 9 - FREDAG 4 AUGUSTI 2017

Denna dagen har jag inga bilder på eftersom att det enda vi gjorde var att åka bil. Vi åkte nog bil över 10 timmar sammanlagt, tror jag. Vi stannade några gånger för att vi behövde röra på oss och sen behövde vi tanka bilen och äta mat. Men annars åkte vi bara bil. Vi kom hem samma dag, egentligen tänkte vi stanna en natt någonstans och åka hemåt på lördagen, men vi åkte hem på fredagen. Vi kom hem runt lite över 22:00 och därefter somnade jag ganska fort. Jag åt en macka och sen kollade lite Youtube först. Där slutade resan.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer