☆ saker jag gjorde som liten ☆

Hej på er fina ni! ♥ Jag hoppas att ni har det bra. I detta inlägget tänkte jag berätta fyra saker som jag gjorde när jag var liten. Idag kan jag sitta och skratta åt det.

HUR VAR JAG SOM LITEN? VAD GJORDE JAG?

1. Jag åt vällingpulver. Jag drack välling när jag var liten, har jag för mig. Ibland kunde jag gå till skafferiet och bara äta vällingpulvret. Jag förstår inte idag hur jag kunde göra det som liten. Om jag hade ätit det idag hade jag inte tyckt det var gott, men det tyckte jag då. Dessutom pulvret var torrt och jag drack inte vatten eller någon dricka.

2. Jag fick åka till sjukhuset på kvällen. Idag har jag ett ärr någonstans i pannan på grund av en sak jag gjorde som liten. När vi var mindre hade vi en bokhylla i vardagsrummet och en madrass framför, kommer inte ihåg varför. Jag skulle i alla fall göra en kullerbytta på madrassen. Men på något sätt slog jag i pannan i bokhyllan. Vi fick då åka in till sjukhuset och de tejpade. Jag hade för mig att det var på natten, men det var tydligen sent på kvällen, kanske runt 10 eller 11. Som tur var gick det bra, det hade kunnat gått sämre, så jag hade tur.

3. Jag låtsades ramla. Jag ville väl antagligen ha uppmärksamhet av mina föräldrar. Jag kommer inte riktigt ihåg vilken ålder jag var i. Men jag skulle väl gissa att jag var mellan 6 till 8. Jag är inte säker. Men det var för några år sedan. Detta är så hemskt att jag gjorde det. Jag skulle aldrig göra det i denna ålder eller äldre. Det jag gjorde var att när mina föräldrar inte var hemma, kunde jag ställa fram en stol och sen lägga mig på golvet. Jag ringde till mina föräldrar och berättade att jag hade "ramlat" så de kom hem. Då fick de reda på att jag inte hade ramlat ner från stolen. Det hände flera gånger att jag låtsades ramla. Egentligen ska man inte luras om sådana saker.

Nu har ni fått reda på tre saker som jag gjorde när jag var liten/mindre. Jag har för mig att jag har sagt dessa saker tidigare på bloggen. Men det kanske finns några nya läsare som inte har läst det tidigare. Om ni vill får ni skriva något som ni gjorde när ni var mindre. Men det behöver ni inte om ni inte vill. Ni får ha en bra kväll, så hörs vi imorgon igen. Kram kram ♥

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer