☆ planera & organisera: tre tips ☆

Är du en person som mig som gillar att planera och organisera? Här har du några tips som kan göra ditt liv mycket bättre. Kom ihåg att alla tips kanske inte fungerar för dig.

☆ Tips 1: Använd Kalender ☆

Mitt första tips är att skriva ner saker du ska göra i en kalender. För då kan du lätt kolla i kalendern om du inte kommer ihåg vad du ska göra den dagen. Eller om en vän frågar om ni ska hitta på något, då kan du bara kolla snabbt i din kalender om du har andra planer den dagen. En kalender är väldigt bra att använda också för att man ser vilken dag det är och man har koll över ett år. Ett tips när du skriver ner saker i din kalender är att använda överstrykningspennor i olika färger. Då blir det roligare att kolla i den och du får mer motivation.

☆ Tips 2: Avänd Mappar ☆

Ifall du har mycket papper är ett bra tips att använda mappar. Då har du koll på alla dina papper och de ligger inte utspridda. Det kan även vara bra i skolan. Om du får mycket papper och böcker i ett ämne, kan det vara bra att använda en mapp. Det blir mycket enklare att veta vart du har allt. Sätt även dit en lapp på mappen och skriv vilket ämne det är.

☆ Tips 3: Rulla Dina Kläder ☆

Har du mycket kläder i garderoben? Då är detta ett bra tips för dig. Jag vet inte ifall det fungerar på alla sorters kläder, men det fungerar i alla fall på t-shirts. Rulla ihop dina t-shirts och lägg in de i din garderob. Då får du bättre plats för dina kläder. Om det inte fungerar att rulla dina byxor, kan du alltid vika de. Då får du bättre plats där också. Det blir bättre plats, yes.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer

AnixNilsson
AnixNilsson,
Oh, rulla kläderna! Det har jag aldrig tänkt på! Tack för tipset! ❤️
nouw.com/anixnilsson
fridadahl
fridadahl,
Varsågod, kul att du tyckte om tipset <3
nouw.com/fridadahl