☆ frida recenserar bloggar #3 ☆

Hej fina ni! ♥ Jag hoppas allt är bra med er. Nu var det ju över en vecka sedan jag gjorde ett inlägg av serien "Frida recenserar bloggar" så det tänkte jag göra i detta inlägget.

☆ NOUW.COM/JONNAJONSSON ☆

1. BLOGGNAMN

Bloggnamnet är då nouw.com/jonnajonsson och jag tycker att det är fint och det passar in på hennes blogg. Som jag har sagt i tidigare inlägg så tycker jag om när man har sitt namn som bloggnamn, för det blir mer personligare. Jag tror hon heter Jönsson i efternamn men man kan inte ha ö i bloggnamnet. Men det är fint och lätt att komma ihåg, så det är ju bra.

2. HEADER/BLOGGTITEL

Hon har sitt namn som bloggtitel och jag tycker att det är väldigt fint och det passar verkligen in till hennes blogg och design. Stilen på titeln passar också väldigt bra. Jag kan inte hitta något dåligt med det. Som jag nämnt tidigare så tycker jag att det kan vara fint med en bloggtitel istället för header. Det beror på designen skulle jag tro. På hennes blogg passar det.

DESIGNEN

Designen är väldigt fin tycker jag, den är stilren. Färgerna är för det mesta vitt och svart. Jag gillar att hon har med en instagrammodul så att man får se mer bilder från hennes vardag. Hon har en sidokolumn till vänster där man kan se mer från henne, bland annat hennes instagram. En bloggbeskrivning av vem hon är, hennes kategorier och arkiv och lite mer bilder.

BLOGGINLÄGG

Jag gillar inläggen väldigt mycket för att man får följa med i hennes vardag. Det är mycket outfitsbilder och det gillar jag. Men även andra bilder som är fina. Inläggen är välgjorda känns det som. Mycket matbilder och det gillar jag också. Stilen på texten passar in till bloggen. Bilderna som ni ser här ovanför texten är från hennes blogg, väldigt fina bilder, eller hur?

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer