☆ frida recenserar bloggar #2 ☆

Här kommer andra inlägget i serien "frida recenserar bloggar". Har ni missat första inlägget,härkan ni läsa det. Nu får ni scrolla ner och läsa inlägget.

AMINA, NOUW.COM/SUSTAINABLELUXURY

Jag har som sagt gjort en omröstning där ni får vara med och bestämma hur ofta ni vill att jag ska uppdatera denna serien och någon ville att jag ska uppdatera den en gång i veckan. Så jag ska försöka fixa det till er.Härkan ni vara med i omröstningen om ni vill det. I alla fall nu kommer andra inlägget i serien. Det är en tjej som heter Amina, just nu bor hon i Milano. Hon bloggar mycket om hållbart lyx, det är vad det betyder på hennes bloggnamn och header som ni ser på bilden ovanför. Jag började läsa hennes blogg för några dagar sedan och jag är fast nu. Jag läser hennes blogg varje dag. Jag vill bara säga en till sak, alla bilder i detta inlägget är från hennes blogg. Så fina bilder på henne, eller hur? Ja precis.

1. BLOGGNAMN

Hennes bloggnamn är då nouw.com/sustainableluxury och jag tycker att det är ett fint bloggnamn. Bloggnamnet betyder hållbart lyx som jag skrev tidigare. Som sagt tycker jag det är fint namn men lite förvirrande. Jag trodde först att det var hennes namn men sen när jag kollade upp det så var hennes namn Amina. Men jag har inget emot bloggnamnet. Jag tycker bloggnamnet passar in på vad bloggen handlar om, för det är vad hon skriver om. Jag tycker om när man har ett bloggnamn som är relaterat till bloggens innehåll, det blir speciellt.

2. HEADER/BLOGGTITEL

Hennes header är den bilden längst upp och jag gillar den sååå mycket. Man blir så glad av kolla på den bilden. Hon sprider så mycket glädje och energi. Jag gillar att det är fokus på henne och bakgrunden är suddig, det är så snyggt, tycker jag. Jag gillar även hennes klädstil som hon har på bilden. Jag gillar även stilen på texten. Allt med hennes header är bra.

3. DESIGNEN

Jag tycker Aminas design på bloggen är väldigt fin och stilren. Bakgrunden är vit och det tycker jag är fint. Jag gillar även stilen på inläggspuffen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva designen mer än att jag gillar den och jag tycker att hon har gjort den bra. Hon har inte så mycket saker på designen, jag hoppas ni förstår vad jag menar, jag tycker det är bra att det inte är så mycket. Jag gillar även att hon har lagt in sin instagram längst ner på bloggen. Sidhuvuden (heter det så?) tycker jag också är stilren och fin, inte så mycket saker där heller.

4. BLOGGINLÄGG

Det finns bara två ord som kan beskriva blogginläggen, hållbart lyx. Nej men jag gillar verkligen inläggen på bloggen. Bilderna är så fina och texten är välgjord. Jag gillar stilen på rubriken och på texten. Hon uppdaterar blogginläggen varje dag och det är väldigt bra. Jag har inte läst alla hennes inlägg än men av de jag har läst så är inläggen väldigt bra.

Vad tyckte ni om inlägget? Kommentera gärna. Glöm inte att vara med i omröstningen och bestäm hur ofta jag ska uppdatera serien. Ha en fortsatt bra dag

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar