7 favoritsaker i mitt rum

1. En svart högtalare. Något som jag älskar att göra på dagarna, morgonen, kvällen, alltid, är att lyssna på hög musik. Dock så får jag inte lyssna på för hög musik, för då blir dem andra arga på mig, men lite högt iallafall. Därför köpte jag en högtalare så att man får bättre feeling eller känsla som det heter.

2. En mjuk säng. Jag älskar att sova mjukt, bland det värsta som finns är att sova på en hård säng.Andra kanske inte tycker att jag har en mjuk säng, I don't know, men jag tycker iallafall det och det är huvudsaken. Jag har inte en så jättebred säng, den är längre än vad den är bred och det är både bra & dåligt.

3. Ett vitt skrivbord. När jag sitter och pluggar eller bloggar så brukar jag sitta framför mitt vita skrivbord. Jag har just nu lite för mycket saker på den, fast det var värre för några timmar sedan men nu har jag rensat bort det mesta. Jag vill ha ett annat skrivbord som är lite mer användbar eller vad man ska säga.

4. En silvrig klädstång. Det är väldigt smart och praktiskt att ha en klädställning för man får bort lite kläder från den stökiga garderoben. Man kan ju dessutom organisera den hur man vill, antingen om man vill ha kläderna som man gillar mest eller använder mest, hur man vill, helt enkelt, haha. Du väljer.

5. Ett vitt litet nattduksbord. Något jag gillar att jag har i mitt rum är ett nattduksbord, för det är verkligen så bra. Jag laddar alltid min mobil under natten, vilket inte är så bra egentligen, jag vet. Därför är det bra att ha ett nattduksbord för att man kan lägga saker som man använder på kvällen och inte orkar gå.

6. Många fina färgglada armband. Jag älskar att bära armband och halsband men jag bär det inte så ofta längre, vet inte riktigt varför. Jag har många väldigt fina armband som jag gillar, samma med halsband. Några fina och färgglada armband som jag har fick jag från några i min släkt när dem var i Tyskland.

​7. Två runda ryamattor. ​För er som inte vet vad en ryamatta är för något så är det ett märke på mattor, tror jag. Jag har en blå som är en liten rund matta, det finns bilder på den här i bloggen i något inlägg och sen har jag även en lila rund matta som är större. Dem två mattorna gillar jag verkligen mycket, så fina.

Xoxo Frida

Glöm aldrig hur fina och fantastiska ni är. Ni är så värdefulla och älskade. <33

Gillar

Kommentarer